facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fritids Metropolen AB

Fritids Metropolen AB

About

Välkommen till Fritids Metropolen, mellan E4 & E 12, Strax söder om Umeå. Norrlands största husvagn och husbilsanläggning!

Story

Vi säljer nya & begagnade husvagnar samt husbilar. Återförsäljare för Burstner & Pilote husbilar samt Hobby & Polar husvagnar. En fullserviceanläggning med egen verkstad som ordnar det mesta. Allt ifrån det minsta jobben till de riktigt stora. Vi utför försäkringskadejobb till alla bolag. Även på platsen service! Bilverkstad ansluten till Autoexperten.

Hos oss så finner du även en mycket stor och välsorterad KAMA tillbehörsbutik!

Vi är medlem i HRF - Husvagnsbranschens riksförbund, HRF ställer höga krav på sina medlemmar i både etik, arbetsätt och företagstruktur. Dvs en trygg affärspartner för dig som kund.

Urval av våra varumärken:
Burstner, Cabby, Hobby, Pilote, Polar, Solifer, Kama, Holiday, Alde, Dometic, Thetford, ALKO, EP Level, Fiamma, Omnistor, Alpine, Pioneer, Waeco, LTC mfl.

Products

Burstner & Laika husbilar, Hobby & Polar Husvagnar, Autoexperten bilverkstad, Kama tillbehörsbutik

Address: Degernäs 265, 905 80 Umeå
Phone: 090109950
es.neloportemsditirf@ofni
City: Umeå
Zip Code: 905 80


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: HYMER Sverige, Hymercenter, Husvagnstillbehör
Similar places near
BW Fritid BW Fritid 9 km Mycket besviken!!! hade gett noll stjärnor om möjligt Hittade en på pappret fin Hyme...
Reviews
Köpte en husvagn där och personalen var otrolig, gick igenom allt i lugn o ro, glada miner o trevlig personal, tack för en fin upplevelse/ Barbro o Nils Anders Nordin
Trevlig och tillmötesgående personal.
Lätt att parkera stor å luftig lokal och en stor tillbehörs butik, å många husvagnar å husbilar inomhus för kunder att kolla på.
Bra service och bemötande!
Dottern 5år blev lurad på presentkort på 500kr för att vi inte hört av oss. Vi blev tillsagda att de va bara att komma in. Kommer aldrig mer sätta min fot där. Så dålig service.
Än en gång utfördes jobbet på verkstan med bravur. Dessutom blev jag hela tiden informerad av försäljaren vad som hände med bilen och förvarnades om att arbetet skulle dra ut på tiden nån timme. Då känns det bra att vara kund.
Fräscht servicehus, bra pris.
Comment on this business

to add Fritids Metropolen AB map to your website;