facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fritidsbanken Sala

Fritidsbanken Sala

About

En bank (eller ett bibliotek) som lånar ut sport- och fritidsartiklar till alla - GRATIS!

Story

Fritidsbanken är en plats där man kan låna sport- och fritidsprylar kostnadsfritt. Det bygger på att det skänks prylar till Fritidsbanken.
Det kan handla om att låna exempelvis skidutrustning för att prova på att åka skidor. Vem som helst, man behöver inte vara bosatt i Sala, får låna det som finns i Fritidsbanken.
Det är ingen kostnad att ta del av prylar i Fritidsbanken. Ett lån kan som längst vara i 14 dagar, men det är ingen försenings- eller deponeringsavgift.
Syftet med verksamheten är att öka spontanidrottandet och ge alla möjlighet att prova på olika idrotter utan att från start behöva köpa utrustning. Fritidsbanken kommer därmed bidra till bättre hälsa och välbefinnandet.

Address: Kungsgatan 20, Sala
Phone: 0224-747826
City: Sala



related searches:
Reviews
Vänligt bemötande och toppenbra när man ska introducera barnbarnen i skidåkning, och inte behöver köpa dyr utrustning. Kan och så utöka verksamheten till handverktyg! Ett EKO- tänk i linje med planetens behov! //
Här kan du låna fritids- och sportutrustning. Så behöver du skridskor, fotbollsskor, bollar, skidor eller likvärdigt, så hittar du det här att låna gratis. Så det finns prylar både för hela året, inom- och utomhus. Perfekt för dig som vill prova på något nytt intresse innan du köper utrustning, eller för dig som bara är behov av utrustning under en tidsperiod.
Kanonbra service. Vi låna skidor till jäntan i 2 veckor
Snälla personal o fina grejer att låna
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Fritidsbanken Sala.

Sala nonprofit organization

opening hours, reviews, map, satellite view. Sala location, how can i go. Fritidsbanken Sala address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Fritidsbanken Sala. On this website you can share your comments and experiences about Fritidsbanken Sala with other people.

to add Fritidsbanken Sala map to your website;



Similar places near
Folkets Hus Sala Folkets Hus Sala 197 meter Handikapp wc, ej godkänd. Toalett stolen saknar armstöd som en handikappad behöver fö...
Hela Människan Sala Second Hand Hela Människan Sala Second Hand 310 meter Stora utrymmen men priserna är konstigt uppdelade, lite av varje.
UFO-Sverige UFO-Sverige 719 meter Officiell Facebooksida för Riksorganisationen UFO-Sverige samt Rapportcentralen.
KSKåren Kungsängsgymnasiet KSKåren Kungsängsgymnasiet 1 km KSKåren since 2010 #ksk #kskaren #kingsofsala
Cameleonterna Cameleonterna 2 km Roligt med teater. Gått om parkering även om man får gå en bit rullstolar och mysiga ...
Norrby Hembygdsförening i Öja Norrby Hembygdsförening i Öja 4 km Midsommarfirande
Norrby Bygdegård Norrby Bygdegård 4 km Trevlig mässa
Kumla Hembygdsförening Kumla Hembygdsförening 9 km Kumla hembygdsförening har till uppgift att värna om de kulturhistoriskabskeenden i K...