facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fritidsvillan.se

Fritidsvillan.se

About

Fritidsvillan levererar nyckelfärdiga hus som t.ex. Fritidshus och Attefalls hus till marknadens bästa priser, vi lyfter huset på plats inom 2 månader.

Story

Ett fritidshus att längta till, vare sig om ni spenderat en lång dag på fjället med familjen, eller cyklar hem i sommarbrisen efter en härlig dag på stranden med sol och bad.

Här skapas minnen som förs vidare från generation till generation. Här kan ni fira valborg, midsommar och sportlov, men det finns även tid för att bara vara. När behov finns för själsvård och eftertanke så skapar knastret och skenet från husets braskamin ett rogivande lugn.

Fritidsvillan skapar fritidshus för alla tillfällen och sinnesstämningar.



"På Farsta Gård kan du ha ditt lilla möte, din stora konferens, ditt minnesvärda bröllop eller du firar att du fyller ännu ett år.Kontakta oss om du har frågor"
Address: Mårbackagatan 11, 123 43 Farsta Gård, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46 (0) 70 222 57 40
City: Farsta Gård
Zip Code: 123 43


Opening Hours

Monday: 09:00 - 19:00
Tuesday: 09:00 - 19:00
Wednesday: 09:00 - 19:00
Thursday: 09:00 - 19:00
Friday: 09:00 - 19:00

Reviews
Lätt att hitta parkering och bra kommunala kommunikationer. Mycket bra service och tillika mat. Fina lokaler för möten/sammanträden/utbildningar.
En helt underbar plats. Fina omgivningar. Perfekt dagsutflykt. Här finns en bra restaurang om man blir hungrig. En skön park att promenera i. Om man letar efter en festlokal har man kommit rätt. Här finns flera stycken i olika storlekar och för olika ändamål, till rimligt pris. Löpande genomförs även event och tillställningar för allmänheten. Musik och Loppisar m.m. Rekommenderas varmt
Jag hyrde lokalen Ladan för en fest och valde även att ha hjälp med serveringen. Jag kunde inte vara mer nöjd. Lokalen är mysig och passar utmärkt för en större fest. Kontakten med Farsta Gård fungerade klockrent, jag fick snabba svar på alla mina frågor. Och Rebecca som hjälpte till var fantastisk och såg till att middagen flöt på. Rekommenderas varmt!
Fantastiskt bra! Fin miljö trevlig personal kanon!
Toppenställe, god mat, gott hembakt fikabröd, trevlig personal, och allt detta i en anrik trevlig miljö!
Trevligt ställe att fika på om du är pensionär ect. Jag är inte där så ofta men det är lite dyrt annars mycket bra. Jag ger den 3 stjärnor då jag tyckte att det va dyrt där men bortsett från det är det bra
Mysigt och ligger vackert. Här finns både mat och kaffe.
Väldigt trevlig personal och god mat. Vackra miljöer
Julmarknad på Farsta Går var toppen! Genuint hantverk trevliga människor och härlig stämning!
Vackert gård i karolinsk stil från slutet av 1600 talet med servering mm belägen intill sjön magelungen vacker park
Comment on this business

to add Fritidsvillan.se map to your website;