facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fritsla Tyglager

About

TRE VÅNINGAR INREDNING OCH TEXTIL TILL HELA HEMMET! VÄLKOMNA! Läs bloggen på http://aratorp.blogspot.com!!!

Address: Aratorpsv. 14, 511 71 Fritsla
Phone: 0320-72341
City: Fritsla
Zip Code: 511 71



related searches:
Similar places near
Laura Jacobsen Keramik Laura Jacobsen Keramik 272 meter Keramiker och formgivare. Jag formger och tillverkar keramik, mestadels bruksgods. Ja...
Reviews
Massor av rum, dekorerade med o utan porslin, tyger, glas, olika kärl o prydnader av div slag. Helt klart en positiv upplevelse.
Trevlig affär med bra utbud. Vi fick dessutom väldigt bra hjälp!
Mysigt, gott, fräscht och trevligt! Åt deras grillmackor på surdegsbröd med skinka och det serverades med en liten sallad till. Att det dessutom var fint väder och vi kunde sitta ute i mitten av september gjorde det extra härligt.
Mysigt, men för mycket saker överalkt. Jag upplevede lite mörk och rörigt
Alltid lika kul att komma till Fritsla Tyglager och bageriet. Mycket fina möbler, lampor, tyger och annat i inredningsväg. Bageriet serverar mängder med godsaker.
Finns mycket för hemmet, dock mindre tyger än förr
Lite mysigt fik
Mycket trevlig personal. Stort utbud och mysigt trevåningshus med massor av saker. Obs. Kör ej via google maps. Jag råkade ta den sk närmaste vägen men hamnade i en hemsk landsväg. Ta motorvägen istället.
Överraskad blev vi när vi kom in på Fritsla Tyglager så mycket fina saker och så stort det är väldigt mycket fina inredningsdetaljer och givetvis fina tyger ett mycket trevligt ställe och länge kan man vara där samt jättetrevlig personal Britt-Inger
Ett eldorado för alla tygtokiga! Här finns det mesta i tygväg, både modernt och en del utdaterat. Massor av jättefina lapptäckstyger och roliga trikåtyger. Stor rea-avdelning där man verkligen kan fynda.
Comment on this business

to add Fritsla Tyglager map to your website;