facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fritzell Guldsmide

Fritzell Guldsmide

About

Guldsmed utbildad i Köpenhamn. Ursprungligen från Stenungsund men varit verksam i Göteborg 2011-2016. Numera tillbaka i Stenungsund i nyöppnad verkstad med

Story

Denna sida är för dig som är intresserad av smycken och guldsmide. Du kommer att få följa hur smycken blir till, lite olika metoder som man kan framställa smycken på och framförallt utvecklingen av min verksamhet.

Jag bestämde mig relativt tidigt för att jag ville bli guldsmed och har varit inom branschen i drygt 7 år. 2013 avlade jag mitt gesällbrev på Köpenhamns tekniska högskola efter 3,5 år studier och har sedan dess jobbat i Göteborg.

Drömmen om att ha min helt egna verkstad med butik har funnits med mig hela resan och i oktober 2016 blir detta verklighet. Den 29 oktober återvänder jag till mina hemtrakter och Fritzell Guldsmide öppnar butik i Stenungsund.

I butiken kommer det att finnas både egna smycken tillverkade på plats, andra smeders och disigners verk, pärlor och mycket annat. Det kommer även att utföras reparationer och gjutningar.

Address: Gärdesvägen 3, 444 31 Stenungsund
Phone: 46768581496
City: Stenungsund
Zip Code: 444 31


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00


related searches: Smycka, Smycken sverige
Similar places near
Guldfynd Guldfynd 681 meter Super bra personal varit mycket trevlig. Bra priser, tar delbetalning om man jobbar e...
Reviews
Till min 50-års dag ville min sambo ge mig guldörhängen med "tassar" i guld, men hittade det ingenstans. Men min dotter fick kontakt med Anton som specialgjorde ett par efter en bild av min änglahund Erozz tassar. Så fina med så mycket kärlek. Kan varmt rekommendera Fritzell Guldsmide, otrolig bra service.
Professionella, serviceminded, engagerade och trevliga guldsmeder som kan göra verklighet av ens idéer.
Jag behövde hjälp med värdering av ett antal smycken i samband med en bouppteckning. Fick fantastiskt fin hjälp av Fritzell's, som gav sig tid att gå igenom artefakterna samtidigt som de berättade om föremålen. Tack för er professionella tjänst!
Jag ville ha ett armband som disignats av mig .Tillsammans med Anton Fritzell blev det ett häftigt och vackert armband,som jag är jättenöjd med.
Mycket trevligt, vänligt bemötande
Comment on this business

to add Fritzell Guldsmide map to your website;