facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fröken Jennys Restaurang O. Café

Address: Stjärntorpsv. 11, 590 77 Ljungsbro
Phone: (013) 60855
City: Ljungsbro
Zip Code: 590 77



related searches: Fröken jennys restaurang o café menu, Fröken jennys restaurang o café reviews, Fröken Jennys Café och Restaurang meny, Bergs slussar restaurang, Fröken Jennys bergs slussar, Restaurang Ljungsbro, Café Ljungsbro, Restaurang Hörnet
Reviews
Jättetrevlig restaurang och personal! Beställa, äta och betala utomhus. Bra för oss 76:+ are i Coronatider. Även utmärkt god mat, halstrad lax med färskpotatis och romsås.
Bra bemötande och fantastiskt generöst med handskalade räkor på terassen precis vid kanalen!
Helt ok denna gången! Tråkigt att det var lunchmeny även när vi var där på kvällen! Har ätit kvällsmenyn tidigare som var suverän med olika typer av skaldjur och lite roligare rätter. Lunchmenyn var vad en lunchmeny brukar vara, inget spektakulärt!
Bra mat trevligt att sitta vid Göta kanal
Egen gjord glass på ren grädde! Enastående smaker och en fantastisk miljö att sitta och njuta av sin glass. Här kan man även beställa mat som görs på beställning vilket innebär en relativt liten meny gällande maten.
Väldigt stora portioner och ett ok pris för att ligga i ett turistätt område. Servicen var ok. Klart värt ett besök om ni planerar att äta.
Jättegoda cecarsallader, både med räkor och kyckling. Trevlig personal!
Trevlig personal och bra storlek på portionerna. Dock vara färskpotatisen och gösen överkokt. För 239kr förväntar jag mig att det är en riktig kock i köket men tvivlar på att de har en utbildad sådan.
Helt okej mat, dock lite dyrt
Väldigt fint att sitta och äta glass.
Comment on this business

to add Fröken Jennys Restaurang O. Café map to your website;