facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Frökens Udde Badplats

Address: 435 35 Mölnlycke
City: Mölnlycke
Zip Code: 435 35



related searches: Frökens udde badplats mölnlycke age, Råda säteri badplats, Badtemperatur Rådasjön, Badtemperatur Härryda
Similar places near
Friskis&Svettis Träna Ute Mölnlycke Friskis&Svettis Träna Ute Mölnlycke 935 meter Helt ok Men mycket av utrustningen är väldigt sliten.
Barnlek 2020 Barnlek 2020 2 km BARNLEK är en folkdans- och spelmansstämma som riktar sig till barn och unga i huvuds...
Supportex Supportex 4 km Supportex hjälper din förening att tjäna pengar på en kostnadsfri webshop där vi löse...
Reviews
Ok, lite kallt vatten jämfört med andra sjöar. Mycket stenar på lite djupare vatten
Fin liten babplats med hopptorn ca 2,5m. Brygga som avgränsar ett grund område så att man kan vara där med barn som inte kan simma under uppsikt så klart. Vi var där en sen eftermiddag och då blir det mycket skugga.
Trevlig och mysig badplats som har allt! Liten sandstrand, gungor, flytbryggor och hopptorn. Gott om plats både i solen och i skuggan vid träden.
Extra, vila för själen .
Underbar familje vänligt fint område härligt badplatser
Mysig plats att bara existera på! Härlig sjöutsikt på en vacker plats! Åk dit, gå dit, cykla! Bara njut!
Är det ett svalkande kvällsdopp man vill ha så är det här rätt plats. Då solen gått ner en bit vid sjutiden ligger området intill bryggan i skygga från träden bakom. Fin sluttande sandstrand och botten för de som önskar vada i.
Roligt med hopptorn, lång brygga och klippor på andra sidan som jag måste testa att hoppa från någon gång. När tåget susar förbi och man hör den gamla ASEA-tutan innan den kör in i tunneln, medans man står uppe på hopptornet eller på bryggan, så känns det bra!
Mysig badplats för hela familjen med både sandstrand och djup nog för hopptorn. Gräsytor att vara på och sommartid finns här aktivitet så som simskola. Tillgång till toa och grusplan till parkering. Välbesökt under högsäsong.
Trevlig strand, fräscha bajamajor
Comment on this business

to add Frökens Udde Badplats map to your website;