facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fröknarna Fräs

Fröknarna Fräs

About

Fröknarna Fräs. Ett oväntat möte vid norra Fryken. Värmlands bästa café, restaurang och glasställe.

Story


Fröknarna Fräs är restaurangen och cafét beläget på Torsby Camping, precis på stranden.

De som finner oss lämnar oss aldrig. Någon kallade oss för “Frykens bästa gömställe”.

Läget är något utöver det vanliga, arkitekturen fascinerande och utsikten aldrig densamma. Lägg därtill mat komponerad av en genuin matkreatör och en ambience skapad av passionerade människor så har du Fröknarna Fräs.

Cafét/Restaurangen har alltid influerats av de som jobbat där, så inrikting och stil har varierat helt beroende på personalens olika specialistkunskaper. Vänner från hela världen har varit där och lagt sin prägel. Grunden är skapad av Helena. Idag är det Markus som är kökschef. De som provat hans mat glömmer det aldrig. Säker smak ihop med hög ambition.

Vi har öppet varje dag (nästan) från mitten på maj till slutet av augusti.

Address: Torsby Camping Svenneby, 68591 Torsby En, Värmlands Län, Sweden
Phone: 056071891
City: Torsby En
Zip Code: 68591


Similar places near
Annies Kabyss Annies Kabyss 4 km Annies Kabyss är en restaurang, bar och nattklubb som ligger i Torsbys hamnområde. Hä...
Hotell bjornidet Hotell bjornidet 5 km Bra service och trevlig personal.
Pärla Sushi Pärla Sushi 5 km Sushi & dumpling restaurang.Vi serverar också japansk varmrätter.
Reviews
Vällagad gorme' mat i fantastisk miljö som överträffar det mesta. Barnvänlighet: En hel lekpark finns se Google Maps Tillgänglighet för rullstol: Ramper finnes
Har en extremt vacker utsikt, men lite knapphändig meny. Hamburgaren var helt okej, även om det kostade..Mat: 3/5
Riktigt god mat med annorlunda smaker, superfint läge och extremt mysigt. Pommesen var riktigt krispiga och tillsammans med dippen himmelska! Rekommenderas stort!
Utlandskänsla, trevlig tillmötesgående personal och fantastisk god mat - allt man kan önska. Jag beställde en laxsallad som var fantastiskt god.
Väldigt god mat! Aningen dyrt kanske, men rekommenderas ändå till de som besöker campingen. De har glass också :
Vi beställde risotto med röding och huset vin. Både risotto och fisken smakade väldigt lite. Risotto var häller inte lagad efter konstens regler. Vinet var dessvärre inte vidare. Men betalt vet de hur man tar. Förstå mig inte fel, jag betalat gärna 259kr för en röding med risotto, men då ska den bara vara ordentlig tillagat och smaka riktigt gott.
Vi väntade i över en halvtimme utan att ens få beställa. Min man fick förklaringen att de antingen hade för många beställningar och inte kunde ta emot fler eller att de prioriterade gästerna som hade bokat bord. Det var lite oklart. Detta var igår söndag, det var en del sällskap där men långt ifrån fullt, däremot sågs inte mycket personal till. Efter ytterligare en liten stund reste vi oss upp och gick.
Mycket god och vällagad mat, fantastiskt trevlig personal och underbar miljö. Kan inte bli så mycket bättre en fin sommarkväll :
Riktigt gått och trevlig miljö och fin personal!
Väldigt vällagad mat med lokala råvaror och ett genuint bemötande från personalen!
Comment on this business

to add Fröknarna Fräs map to your website;