facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Frölunda Bibliotek / Frölunda Kulturhus

Frölunda Bibliotek / Frölunda Kulturhus

About

Välkommen till Västra Frölunda biblioteks sida på Facebook!
Du får gärna kommentera och ställa frågor. Vi svarar så fort vi kan.
Du kan läsa mer om hur kommunen hanterar personuppgifter här:
http://www.goteborg.se/dinapersonuppgifter

Story

Välkommen till Västra Frölunda biblioteks sida på Facebook!
Du får gärna kommentera och ställa frågor. Vi svarar så fort vi kan.



"Frölunda bibliotek ligger i Frölunda Kulturhus. Här finns rika möjligheter för dig som söker kunskap och förströelse. Böcker i alla former för barn, ungdomar och vuxna, tidningar och tidskrifter, publika datorer, DVD-filmer samt specialmedier som vänder sig till olika grupper med funktionshinder finns tillgängliga de flesta av veckans dagar. Gå en datakurs eller gå med i en bokcirkel. Vi har många aktiviteter för barn och unga och verksamhet på skolloven.Mer information finns att läsa på Frölunda Kulturhus webbplats."
Address: Valthornsgatan 13, 421 21 Västra Frölunda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 031-366 28 40
City: Västra Frölunda
Zip Code: 421 21


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Göteborgs bibliotek, Stadsbiblioteket Göteborg, Gotlib, Mölndals bibliotek, Frölundabadet, OverDrive gotlib, GOTLIB logga in
Similar places near
Frölunda Kulturhus Frölunda Kulturhus 54 meter Ett underbart kulturhus med både ett generöst bibliotek, ett mysigt café och många tr...
Reviews
Generellt så är personalen trevliga och hjälpsamma. Så mysigt miljö att sitta i dock är det svårt att koncentrera sig där, det hörs mycket från barnavdelningen. Hade verkligen uppskattat om biblioteket kunde ha mer öppet så att framförallt vuxna och studenter kunde komma tidigt på morgonen och sitta länge till kvällen för att studera och eventuellt mer platser att sitta:
Bra biblioteket och personal, men Störigt - svårt att fokusera på läsning, vill du ha en lugn stund för läsning eller studier? Då rekommenderas inte det här stället. Alltid fullt med skrikande bagn.... Kultursnobbarna och personalen verkar mer o mer acceptera att det ska vara fritt och hög volym som en ungdomsgård.
Personalen hämtar gärna boken du frågar efter .de vet vad service är.
Bra bibliotek och tack till all personal för hjälpen.
Ett myckert trevligt ställe att besöka. Jag uppmanar alla att besöka och Fika här det finns mycket stt se och Uppleva, gå in ocl läs böcker och Tidningar med mera.
Tycker om själva biblioteket, är där en gång i veckan men majoriteten av personalen är extremt otrevlig. Jag tycker ni borde se över hur er personal beter sig. Det blir inte lika roligt att gå dit och fråga om hjälp när man möts av en sur tanttyvärr flera olika och inte samma person.
Fantastisk plats. Bibliotekarie Azra hjälpte mig och min SFI grupp jätttemycket idag. Tusen tack. Mvh, Elnaz och klass F4
Tyst, lugnt och fantastiskt att man kan få låna alla dessa böcker utan kostnad. Vet alla vilken guldgruva det är? Beställa via appen och sen bara hämta.
Jag jägde en stjärna annars kunde inte skriva Jag hade glömt mina hörluror måndag 31/5 och idag första juni jag kommade att tar dem och kvinnan som står i receptionen såg mig och stängde fönstret mot mig när jag viljade tar mina hörluror Hoppas personalen i biblioteket ser det
Tråkigt om man går själv
Comment on this business

Directions to Frölunda Bibliotek / Frölunda Kulturhus with public transportation


Frölunda torg 120 meters
1
185
3
30
50
7
751
8
83
86
90
91
92
93
94
95
97
99
LILA
X
Smyckegatan 220 meters
193
194
196
30
50
99
Munspelsgatan 260 meters
91
97

to add Frölunda Bibliotek / Frölunda Kulturhus map to your website;