facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Frontier muaythai IF

Frontier muaythai IF

About

Kampsportsförening i Lomma som erbjuder träning för alla. Vi har grupper för barn, juniorer och vuxn. Vi har även Crossfit inspirerade pass.

Story

Om du är intresserad av att prova på ett träningspass finns det möjlighet att testa 1 gång gratis, därefter måste alla betala avgiften. Medlemsavgiften och träningsavgiften betalas in på bankgironr 608-1947, har man ingen möjlighet till att betala via bank så kan man betala via swisch på 0704-131013 eller i sista hand kontant till tränaren. Glöm inte att skriva personnummer och namn i meddelandet vid betalning via bank eller swisch.

Träningspassen


Barnträning (6-ca 10 år)
Vi lär ut en lekfull och balanserad träning där vi blandar kondition och styrkeövningar med grunderna i Thaiboxning. Instruktörerna är utbildade och följer riskidrottsförbundets rekommendationer när det gäller träning för barn. Träningspassen börjar alltid med uppvärmning, exempel på övningar är balans- och koordinationsövningar, slag och sparkar på mitsar. Olika varianter av styrkeövningar ingår alltid te.x sit-ups, armhävningar och knäböj.
Vår ambition är att barnen skall ha roligt under disciplinerade former. Träningen ger en god grundkondition, styrka, smidighet och ett bättre självförtroende.


Thaiboxning för juniorer grupp 1
Detta passet är till för dig som är nybörjare eller som känner för att du inte vill sparras. Uppvärmning i form av jogging, skuggboxning, armhävningar och andra fysiska övningar. Fysik och styrka tränas med hjälp av slag och sparkövningar både tempo-övningar och olika slag och spark kombinationer på små och stora mitsar. Mycket fokus på grundteknikerna i thaiboxning. Instruktörerna är utbildade och följer riskidrottsförbundets rekommendationer när det gäller träning för barn.
Vår ambition är att ungdomarna skall ha roligt under disciplinerade former. Träningen ger en god grundkondition, styrka, smidighet och ett bättre självförtroende.

Gruppen är till för nybörjare och för 10-12 åringar . Är du över 10 år men nybörjare så börjar du i denna grupp. Det är tränaren som avgöra när man flyttas upp i grupp 2.

Thaiboxning för juniorer grupp 2
Träningspassen börjar alltid med uppvärmning, exempel på övningar är skuggboxning, slag och sparkar på mitsar. Olika varianter av styrkeövningar ingår alltid te.x sit-ups, armhävningar och knäböj. I denna gruppen är det mer fokus på teknikerna och tävlingsmomentet. Här krävs det att man har alla skydd som behövs, benskydd, handskar, susp, tandskydd.

Gruppen är till för de som tränat ett tag och klarar av grundteknikerna och är 12-15 år. Är du nybörjare och över 10 år ska du börja i grupp 1. Det är tränaren som avgöra när du flyttas upp i grupp 2. När man fyllt 15 får man börja i vuxengruppen.

Funktionell träning (EFIT) (15 år och uppåt)
Funktionell träning (Effektiv funktionell intensiv träning). Med mycket inspiration från crossfit. Ett pass för dig som vill stärka hela kroppen. Cirkelträning, styrka, – allt på ett intensivt och roligt vis!

Thaiboxning nybörjare/motionärer (15-99 år)
Uppvärmning i form av jogging, skuggboxning, armhävningar och andra fysiska övningar. Fysik och styrka tränas med hjälp av slag och sparkövningar både tempo-övningar och olika slag och spark kombinationer på små och stora mitsar. Mycket fokus på grundteknikerna i thaiboxning.

Thaiboxning fortsättningsgrupp (15-99 år)
I denna grupp är det mer fokus på tävlingsmomentet och teknik och här ingår även sparring. För att vara med i denna grupp måste man ha ALLA skydd samt hantera teknikerna. Denna grupp är till för de som vill tävla eller de som känner att de vill ha mer tävlingsinriktad träning. Mycket fokus på sparring och tävlingsmoment genom att träna i rondintervaller.


Kom igång pass +35
Du som är över 35 och känner att fysiken du hade i gymnasiet inte riktigt håller längre – nu startar vi träningspasset för dig! Vi börjar riktigt lugnt i början av terminen för att hitta individuella målsättningar och sedan jobba mot att klara dessa i slutet av terminen. Vi har lagt passet sent med flit. Det är för att du skall hinna lägga ungarna och den tiden sitter du ändå troligtvis i soffan. Gör nåt vettigt istället: Träna med oss andra som inte vill gå på traditionell gruppträning där hälften är eller varit elitidrottare. Vi kör enkla övningar inspirerade från olika sporter och träningsformer helt utan prestige! Vi peppar och stöttar varann genom passet för att utnyttja tiden maximalt.

Address: Poppelgatan 21, 234 35 Lomma
Phone: 0704-131013
City: Lomma
Zip Code: 234 35


Opening Hours

Monday: 17:45 - 21:30
Tuesday: 17:45 - 18:30


related searches: Boxning Lund
Similar places near
Baek Du San TKD Klubb Baek Du San TKD Klubb 0 meter En otroligt bra klubb, framförallt om man vill träna specifikt poomsae eller sparring...
Lomma Taekwondoklubb Lomma Taekwondoklubb 34 meter Bästa Taekwondoklubben att träna på
Lomma Combat Jujutsu IF Lomma Combat Jujutsu IF 626 meter Bra fysisk, dynamisk träning för alla, familj, barn, ungdom och vuxna. Allt från medi...
Lomma Hopprepsförening Lomma Hopprepsförening 687 meter Lomma Hopprepsförening, nystartad Hopprepsförening i Lomma som bedriver hopprepsträni...
SK Hajen SK Hajen 841 meter Fantastiska simlärare
Lobas basket Lobas basket 950 meter Spelade match mot Lovas i hallen. Hallen var väldigt liten och det luktade konstigt.
Lommabuktens Seglarklubb LBS Lommabuktens Seglarklubb LBS 1 km Mkt trevligt och mysigt litet ställe
Lomma Sailing Team Lomma Sailing Team 1 km Mkt trevligt och mysigt litet ställe
Lomma Vindsurfingklubb Lomma Vindsurfingklubb 1 km Jag var på kul i Malmö och alla var jätte trevliga jag rekommenderar att ni går och p...
Lomma MM Lomma MM 1 km En löparklubb i Lomma som tränar tisdagar 18:15 och lördagar 8:00 http://lmm.hemsida2...
GIF Nike GIF Nike 2 km Fin arena med bra plan
Bjärreds Idrottsplats Bjärreds Idrottsplats 6 km Kan ju vara bra att ha toaletterna öppna när det är träning.
Reviews
Sjukt bra klubb!
Familjär stämning, stora lokaler, bra folk, bra pass.
Fett! Riktig bra klubb!
Comment on this business

to add Frontier muaythai IF map to your website;