facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fru Marias Bak

Address: Svartlösavägen 77 , Älvsjö 125 33, AB, SE
Phone: +46 70 730 50 43
City: Älvsjö
Zip Code: 125 33


Opening Hours

Monday: 07:00-17:00
Tuesday: 07:00-17:00
Wednesday: 07:00-17:00
Thursday: 07:00-17:00
Friday: 07:00-17:00
Saturday: 08:00-14:00
Sunday: 09:00-15:00


related searches: Fru marias bak älvsjö review, Långbro Bakficka
Similar places near
Lucky Wok Lucky Wok 1 km
Älvsjö Konditori & Bageri Älvsjö Konditori & Bageri 1 km Alltså wow! Jag och min familj beställer alltid tårtor från Älvsjö Konditori vid föde...
Espresso House Espresso House 1 km 58 kr för en latte, dessutom med egen medtagen mugg!!? Där gick min gräns tyvärr.
Reviews
Gott bröd! Skulle önska utesittplateser i solen på morgonen. Gräsytan mellan er och bussen skulle ni göra anspråk på :Mat: 5/5
Mysigt café, med väldigt opraktisk möblering. Skulle kunnat få plats med mer stolar och gäster. Drack en kopp kaffe och åt en semla. Den var något kompakt och försiktigt smaksatt för min del, men mandelmassan var mumsig.Mat: 3/5
Definitivt en av de äckligaste semlorna jag smakat. Brödet var alldeles för kompakt, mandelmassan smakade äckligt och hade hela nötter i sig. Skulle rekommendera bageriet i Stuvsta istället om du vill ha goda semlor
Testade deras frukost, bra bröd och trevlig tillmötesgående service, charmig och lugn milö perfekt för en långfrukost. Brett utbud av övriga bakverk också. Behöver komma tillbaka en annan dag för att testa mig igenom övrigt utbud.
Torra bullar och höga priser. Dock kan maten vara bra. Recenserar endast fikautbudet. Vi köpte tre olika produkter. Samtliga torra.
Världens härligaste personal!!så himla trevliga och god attityd: särskilt den där gullegossen Olof;
Fantastiskt bra ställe med bästa kvalitén på råvaror och bra service. En härlig personlig känsla och mysigt café/bageri! Personalen är verkligen toppen! Rekommenderar den veganska grillmackan!
Älskar detta mysiga lilla café i förorten. Välbesökt på fredagseftermiddagar och helger om man vill sitta. Allt känns genuint och mycket hembakt att välja på. Rekommenderar ett besök om man har vägarna förbi.
Dålig, långsam service och pinsamt dyrt! 70sek för världens minsta macka med en pytte klick bredbar leverpastej, vi är långt ut i förorten, inte mitt inne på Östermalm. Skäms!
Charmigt med udda möbler och porslin, snygg inredning. Det doftar gott av nybakat och inbjudande upplagt. Hit kommer vi tillbaka.
Comment on this business

to add Fru Marias Bak map to your website;