facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fruängens Bilskola

Fruängens Bilskola

About

Om du vill ta körkort på kort tid är Trafikskolan i Fruängen intensivkurs ditt bästa val. Vår intensivkurs är det snabbaste och mest effektiva sättet att lära sig köra bil på.

Story

Körlektioner för bil och moped. Riskutbildning del 1. Handledarkurs



"På Fruängens bilskola är utbildningen individuell, då vi anpassar den efter dig och dina behov. Tillsammans når vi ditt mål till körkortet. Vi hjälper dig med hela utbildningen med enstaka lektioner, intensivkurser och även med teori med vårt unika koncept som består av individuella teorilektioner. Dessa kan anpassas för de med koncentration svårigheter och kan även hållas på andra språk. Du kan fråga oss vilka språk som hålls på våra teorilektioner.Vi utbildar även automatväxlad bil. Vi kör under lördag-söndag till samma pris."
Address: Fruängsg. 73 , Hägersten 129 53, AB, SE
Phone: +46 8 88 28 00
City: Hägersten
Zip Code: 129 53


Opening Hours

Monday: 09:00-18:00
Tuesday: 09:00-18:00
Wednesday: 09:00-18:00
Thursday: 09:00-18:00
Friday: 09:00-18:00


related searches: fruängens bilskola handledarutbildning, fruängens bilskola omdöme, segeltorps trafikskola, fruängens bilskola moped, fruängens bilskola öppettider, älvsjö trafikskola, fruängens bilskola elevcentralen, staffans trafikskola
Reviews
Vill du ha körkort? Vill du bli bemött med ett gäng leende personer som genuint tycker om sitt jobb? Bra! Välj Fruängens trafikskola! Otroligt proffsiga anställda som genom vilja och målmedvetenhet fick mig att äntligen ta lappen. Dom visar hjärta, tålamod och glädje genom hela sitt arbete och pushar en till att bli en bra bilförare. Tack till Lanko, Sia och sist men absolut INTE minst Evren för ett fint ledarskap och stöttning.
En helt fantastisk bilskola! Så underbar och omtänksam personal, både i receptionen och lärarna. Alltid så fina och välkomnande! Och ett extra stort tack och guldstjärna till Johan! Utan hans stöd och engagemang hade jag nog aldrig lyckats få mitt körkort.
Rekommenderas starkt! Pedagogisk personal som bryr sig om eleven. Då de har lång erfarenhet i branschen är de otroligt duktiga på att identifiera behoven och förbättringar som eleven behöver och kan utifrån det erbjuda skräddarsydda utbildningspaket. Med all dess kunskap är man i trygga händer!
Hade en deadline till körkort på jobbet, var lite orolig i början men med körskolan gick det bra, Skulle rekommendera Evren som körskollärare!
Jag rekommenderar denna bilskola, jag tog mitt körkort snabbt och effektivt. Trevlig och bra personal, speciellt Evren som var min körlärare han stöttade mig och var till stor hjälp
Mycket bra utlärning samt bemötande! Uppkörning klarad på första försöket.
Klarade körkortet idag pågrund av en otrolig körskola och min otroligt bra trafiklärare Evren! Kan starkt rekommendera båda
Ni är bäst på att göra så att en person tar sitt körkort billigt och enkelt ni är bäst
Rekomenderar ej! Tog ett par lektioner där men hade mestadels kört hemma under en längre period. Under min sista lektion när jag berättat att jag har bokat uppkörning privat så blev min instruktör otrevlig och bokstavligen skrattade åt mig när jag gjorde fel. Han kunde slänga ut sig saker som "Vadå kan du inte höger och vänster eller?" följt av ett hånfullt skratt. Tack och lov har jag nu fått mitt körkort och fruängens bilskola var ej till någon hjälp. Om ni nu mot förmodan skulle välja fruängens bilskola som trafikskola se då till att undvika Gary Stillman. Inte bara var han otrevlig utan han hade även en andedräkt som bokstavligen skulle få blommor att vissna. Att sitta i en bil med honom i 50 minuter är inte bara totalt frustrerande utan även en upplevelse som gör att man inser hur viktig munhygien är.
Hade sedan tidigare fått flertal rekommendationer om Fruängens bilskola och att vända mig till dem var det bästa beslutet jag tagit! Tog mig 2 månader och 16 dagar att få mitt körkort med endast deras hjälp helt utan tidigare erfarenheter. Med kontinuerlig körning och individuella teorilektioner fixade jag både teorin och uppkörningen på första försöket. Väldigt hjälpsam, pedagogisk och kompetent personal som engagerar, bryr sig och vill att man ska lyckas. Ett extra stort tack och beröm till Yohannes, rekommenderar honom starkt!!!
Comment on this business

Directions to Fruängens Bilskola with public transportation


Kata Dalströms gata 40 meters
Lina Sandells plan 50 meters
Fruängstorget 90 meters
Eva Bonniers gata 120 meters
Fruängen T-bana 140 meters

to add Fruängens Bilskola map to your website;