facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fructus Data AB

Fructus Data AB

About

Fructus Data AB har i mer än 25 år arbetat med försäljning och distribution av CAD/CAM program i Norden. Mer info finns på vår hemsida www.fructus.se

Story

Med mer än 25 års erfarenhet av CAM program och styrning av CNC maskiner står vi stabilt rotade i tillverkningsindustrin. Vår fokus är högproduktiva systemlösningar med professionell idriftsättning och kort inlärningstid. Vi är idag en av de ledande CAM leverantörerna i Norden.

Egen utvecklingsavdelning
De flesta av våra programvaror kommer från USA och Europa, men vi utvecklar även programvara i Sverige, såsom ToolManager för fixtur & verktygshantering. Därtill bygger vi postprocessorer för våra kunders CNC maskiner samt utför översättningar av programvara.

Utbildning och idriftsättning
Vi erbjuder utbildning på alla våra programvaror, och därtill uppdateringsutbildningar vartefter nya programversioner släpps. Vid uppstart av de svårare maskinerna hjälper vi till att testköra och anpassa på plats.

Service och support
Vi anser att snabb & kompetent support är extremt viktigt. Kanske är detta bidragande orsak till att vi fått äran att leverera CAD/CAM-lösningar till mer än 500 företag.



"Fructus Data AB arbetar med försäljning och distribution av CAD/CAM program i Norden. Med mer än 25 års erfarenhet av CAM program och styrning av CNC maskiner står vi stabilt rotade i tillverkningsindustrin. Vår fokus är högproduktiva systemlösningar med professionell idriftsättning och kort inlärningstid. Vi är idag en av de ledande CAM leverantörerna i Norden."
Address: Storsätragränd 5, 12739 Skärholmen, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46859411630
City: Skärholmen
Zip Code: 12739


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Fructus data ab free download, Fructus data ab download, Fructus data ab software free download
Comment on this business

to add Fructus Data AB map to your website;