facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Frykenbadens Camping

"Frykenbaden är en plats dit alla är välkomna, vi erbjuder campingplatser för husvagnar, husbilar och tält. Man hyra allt från små stugor till dom nykära till flerrums boende för den stora familjen. På dagarna kan ni låta barnen hänga på "Frykenbarn" som är vår gen barnklubb från 6år. Bada i sjön Fryken och välj om du vill sola på stranden, gräsmattan eller klipporna. Genrös lekplats med en gigantisk hoppkudde garanterar flera timmar med glada barn. Om ni blir hungriga erbjuder restaurangen ett brett utbud av kött, fisk och vegetariska rätter. Naturligtvis har vi rättigheter med ett brett sortiment inklusive alkoholfria alternativ.På Frykenbaden är barnen i fokus och vi strävar alltid efter den perfekta gästupplevelsen!Välkomna!"
Address: Kil, Sweden
City: Kil


Similar places near
Frykenbadens Camping Frykenbadens Camping 22 meter Jättefint ställe! Fint klippt gräs, vackra, stora ytor och hundvänligt men duscharna...
Reviews
Var på campingen med familjen min 2vuxna å 3 barn. Bodde i vår husvagn å det var en helt fantastisk plats Vi har prövat många campingar å jag kan säja att denna slår allt. Supertrevlig personal å väldigt hjälpsamma, kunde dom inte svara på en fråga vi hade så svara dom , vänta lite så ringer vi å frågar å vi fick svar på det vi undra över . Detta kallas SERVICE på hög nivå. Alltid rena sanitäranlegg så det var en fröjd både för vuxna å barn att gå på både toalett å dusch. Dom som hade fastplatser var väldigt trevliga, vi kunde prata med dom å få svar på frågor om vi undra nåt. Så tusen tack för denna vistelse å vi kommer garanterat tillbaka. Mvh Jimmy Silje å barnen
Ett väldigt vackert läge vid vattnet. Fin badplats. En trevlig resturang med överkomliga priser. Pub, uthyrning av cyklar, paddel och minigolf. Ett litet utbud av mjölk mm inne i receptionen. Det bästa var när stört skuren härjade sjök vattnet undan. 10 duschar ingick i betalningen. Mat och dryck: Runt 200 ;-låg maträtterna på
Lite dålig info om stugorna på hemsidan, därav 4 stjärnor. En bild räcker inte. De har kylskåp och det stod ingenstans och inget svar fick jag. Det fanns täcke och kudde. Rätt bra bas kök fanns. Så mer info på er hemsida. Så slipper ni svar på mailen. Otroligt mysigt och fina stugor, som låg vid sjön. Härlig miljö. Ekonomiskt. Perfekt för vår miniresa.
Jättefin camping med underbar natur runtomkring. Trevlig personal i receptionen och restaurangen, MEN ett stort minus att det inte finns varmvatten på damernas på toalett i det gamla huset !! Sedan extremt mycket trafik t o m fram kl 04 på natten!! Vissa stunder kändes det som man bodde i en stad.
Jättefint ställe med massor av olika möjligheter till aktiviteter, fräsch toalett och dusch. Mkt tillmötesgående ägare!
Stugan var lätt ostädat, inget fungerande vatten, odiskad disk i diskhon, ingen fungerande toalett och TVn paj. Enligt uppgift inte mkt till frukost i serveringen. Allt var ett missförstånd, jag fick full återbetalning. Återvänder gärna.
Trevlig camping vid Frykens södra ände. Kvällssolsläge för de flesta tomter. Trevligt bemötande i telefonen när vi anlände utanför receptionens öppettider. Egen restaurang. Inte långt till Fryksta station och starten för Sveriges första järnväg. En bra utgångspunkt för besök till Värmlands olika sevärdheter.
Jag fick vänta på att betala i en timme och det slutade med att vi inte fick någon fisk under kvällen! Annars väldigt god mat!!
Trevlig camping, men ta med diskmedel, soppåsar, vass kniv och bestick i metall om du bor i lilla stugan. Bestick fanns men var i nån slags hårdplast.
Hamnade intill en väg där det konstant åkte bilar. Detta gjorde plus att själva campingen låg så långt bort att all myskänsla, att just vara på camping försvann. Allt annat än avkoppling. Annars rent och fint. Underbar utsikt över Fryken för dem som fått plats närmare. Kul minigolfbana. Fin badplats. Mycket att göra på lekplatser.Plats: 1/5
Comment on this business

to add Frykenbadens Camping map to your website;