facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fullriggaren

Address: Alderholmsgatan 3 , Gävle 803 23, X, SE
Phone: +46 26 222 88 88
City: Gävle
Zip Code: 803 23



related searches: Fullriggaren gävle strand, Fullriggaren gävle menu, Fullriggaren gävle restaurant, Restaurang Gävle, Lungo mare gävle, Trädgården Gävle, SARAHS Gävle, Heat gävle lunchmeny
Similar places near
Bryggan Bryggan 589 meter Besökte restaurangen nu i juni 2023 och menyn innehöll nu ryggbiff och hamburgare vil...
Pinchos Pinchos 758 meter Framförallt en underbar tjej av personalen som var mer än serviceminded än vad hon be...
Elite Grand Hotel Elite Grand Hotel 823 meter Har inte bott här än MEN Alicia i receptionen räddade min natt igår. Fruktansvärt ser...
Vinkrogen Vinkrogen 1 km Supergod mat som matchar till alla de goda viner som rekomenderades. Trevlig personal...
Erlandssons Restaurang & Bar Erlandssons Restaurang & Bar 1 km Personalen hade inte riktigt blivit varm i kläderna men det finns potential.
Gävligt Gott Gävligt Gott 1 km Supergod mat, trevlig personal. Utöver den vanliga maten har de bra vegetarisk mat. H...
Reviews
På en så vacker plats sa servitörerna att de skulle sätta oss vid ett bord med en vacker utsikt, men vi visste inte att en vacker utsikt i själva verket var på en fabrik. Tjänsten är ganska dålig. Vi få inte kryddor och extra servetter. Vi behövde på en tallrik får användas te påse. De varma rätterna var ganska mycket saltade. Ni måste ta hänsyn till varje gäst, inte alla äter mycket salt. Detta är skadligt. Jag skulle vilja att skålen från kocken skulle vara mer utsökt, men det var en räksmörgås utan bröd. Kan inte få Michelin-stjärnor. Och servitörens skor skulle mer passar för interiören, men inte de sneakersna - gatuskor.
interdimmentionellt god hummerbisque, fantastisk kyckling och mojito som det inte finns något som helst klagomål på. Älskade upplevelsen, fullsatt så maten tog sin tid att komma och även en alldeles för varm lokal. Men maten som levererades var av enormt bra kvalité. Varmt bokstavligen lite för varmt i lokalen rekommenderat.
Underbart ställe. Lika nöjd varje gång. Supergod mat, bra service och härlig atmosfär och utsikt
God mat, gott vin, fin utsikt. Fast man är bortskämd med massor av bra restauranger i mellanprisläge om man kommer från Stockholms innerstad så är Fullriggaren i Gävle absolut värd en promenad och ett besök.
Otrolig utsikt över Gävle, trevlig personal och god mat.
Jättegod mat och mysig personal som ger det lilla extra
Trevligt ställe som ligger lite utanför centrala staden. Fin utsikt från baren och restaurangen. Maten och servicen var utsökt!
Alltid nöjd! Grym mat, grym personal och Gävles bästa utsikt.
Jag och mina vänner gick till detta ställe då vi hört mycket bra om fullriggaren och att maten + servicen skulle vara bra. Men detta var helt tvärtom. Vi var i princip helt ensamma i restaurangen, en solig lördag kväll, tog 10 minuter innan vi ens fick någon meny. Redan här sa magkänslan att detta inte känns bra. Beställde drinkar som tog 20 MINUTER att få, helt bisarrt. Mojiton som vi tog var dyr och dåligt gjord. Vi betalade för drinkarna och stack så fort vi bara kunde. Lyckades få tag på ett bord i Gävle trots allt en lördagkväll på en annan restaurang vilket gjorde kvällen lyckad trots allt. Detta var en bra resturang innan nya ägaren totalt förstörde allt. Synd för utsikten är riktigt bra
Med ny "besättning" seglar Tak Skybar, som restaurangen heter efter ägarbyte, på framgångens hav. Mycket trevlig och förekommande personal. God mat i rikliga portioner. Lägg till den fantastiska utsikten där uppe under skyarna.
Comment on this business

to add Fullriggaren map to your website;