facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Furuhöjden Rehabiliteringshem

"Välkommen till Furuhöjden Rehabiliteringshem.Vi har inneliggande rehabilitering och vård efter akutsjukvård, sjukdom och skador. Vi rehabiliterar diagnoser inom neurologi, onkologi, ortopedi, thoraxkirurgi och allmän kirurgi.Våra uppdragsgivare är Region Stockholm, kommuner, försäkringsbolag och privatpersoner.Vi tar emot gäster med kort varsel samtliga dagar under året."
Address: Gribbylundsvägen 75, 187 68 Täby
Phone: +4686308900
City: Täby
Zip Code: 187 68



related searches: Aleris Rehab Station Stockholm AB, Mälargården Rehab Center sigtuna, Stockholms Sjukhem
Reviews
Furuhöjden är en mycket tråkig upplevelse. En byggarbetsplats med störande buller. Ingen vårdplanering eller omvårdmad. Ej städat badrum vid ankomst. Ej städning av rum under "vårdtid". Mycket dålig mat. Ingen trivsel eller charm i miljön. Den enda ljusglimten är sjukgymnasten Lotta. Kunnig, glad och trevlig. Pris per dygn privat 3700 kr. Anslag på rummet: 30kr/dygn för att se på tv!. Det ska vara noll stjärna inte en. Varning. Åk inte dit om du är sjuk och behöver hjälp.
Alla anställda här är grymt kunniga och bra. Inga sura miner om man trycker efter hjälp lite för mycket. Glada och trevliga. Om ni ska på rehab så rekommenderas dessa alla dagar i veckan. Vänligen Christian
Kan varmt rekommendera Furuhöjden Rehabiliteringshem, helt underbar personal glada och trevliga, god hemmagjord mat varje dag som gjordes utav kocken.Hjärtlig tack för en toppenvistelse hos er under min rehabilitering.
Fantastiskt bra rehab-ställe med många och kunniga medarbetare, bra rum och mycket bra mat.
Hej! Vill bara lite senkommet tacka så väldigt mycket för fem fina dagar hos er.8-13/5-21.Väldigt viktiga dagar dessutom. Fin omvårdnad med strålande personal, med mycket empati och.. humor! Jättegod mat och lugn och ro, blev nästan lite bortskämd, men en tid att reflektera över..hade gärna stannat ett par dagar till. Tack igen! Många hälsningar, Staffan rum 4
Supertrevligt ställe att återhämta sig på. God mat och otroligt trevlig och kunnig personal. Rekommenderas verkligen. Bra personanpassade träningsprogram.
Jag är otroligt besviken på läkaren och en av sjuksköterskorna. Det gäller kommunikationen. Rehab har varit fantastiska! Hade de inte funnits hade jag anmält stället!!!!! Läkaren ringer och skäller på mig. Jag ringer tydligen för ofta. 1 gång per dag, då jag inte får tag på mamma. Vi är fler syskon som vill ha info. Läkare eller sjuksköterska har ingen koll på om vi har kommunikation/relation med varandra. Är det konstigt att 2 personer ringer varje dag då mamma inte svarar? Läkaren har för mycket, säger han. Men varför jobbar han extra i eget bolag då?
Efter en omfattade bukoperation, 10 dgr. utan fast föda och därefter 4 dgr på Furuhöjden är det tid att ”gå i land” igen. ”Patienten” glömde jag på KS, här är jag ”Gäst” Har jag känt mig som en påpassad kryssningspassagerare. Visst är bredbandet segt, men vad då? Bättre använda tiden och konversera med andra gäster och personalens har bemött mig på alla plan väl avvägt sätt. Makalöst vad sådant påverkat min återhämtning och blir det en 3:e operation ser jag fram emot nästa besök. ;-
jag år2007 vårdades där eft op vid s:t görans sj. hus fantastiskt goda reurser att med dito högst vänlig samt kunnig personal med stor erfarenhet insikt och bästa serivce. skall i morgon få äran åter eft mkt komplicerad op i återbesök för benfraktur .inkl.byte av hel höftl protes en ovärderlig chans till lyckligt resultat. Jag vet sannerligen vikten av detta och 4 tidigare op höft sen 15 års tid. Tacksamheten mot alla inblandade vet inga gränser. Bengt Forngren.Vi Möts igen
Trevlig och engagerad personal och rätt god mat men tyvärr var det i tunnaste laget med rehabträning. Det var långhelg och därför färre personal men smärtor och rörelsebehov tar ju inte ledigt. Sen tyckte jag att det var lite tunt med 1 gruppass om ca 20min de dagar det väl var en sjukgymnast på plats. Effektiv individuell träningstid blev nog inte mer än 10 min. De skulle behöva nya madrasser också, de är nerliggda och skålformade. Terapimadrassen/luftmadrassen jag fick låna gjorde dock saken lite bättre.
Comment on this business

Directions to Furuhöjden Rehabiliteringshem with public transportation


Furuvägen 40 meters
605
609
615
695
Armévägen 190 meters
605
609
Gribbylund centrum 260 meters
Gribbylunds centrum 260 meters
605
609
615
695
Stockvägen 300 meters
615
695

to add Furuhöjden Rehabiliteringshem map to your website;