facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Furusunds El AB - Norrtälje

About

Företaget startades i roslagen 1960 med huvudkontor i Täby. Filial finns i Norrtälje & på Yxlan.

Story

Furusunds El har varit verksamma sedan 1960. Familjeföretaget drivs nu av tredje generationen Persson, nämligen Jörgen Persson.

Företaget började sin verksamhet i Roslagen med huvudinriktning på att hjälpa de så kallade "nybyggarna". Samtidigt så behövde även Tullen (numera Kustbevakningen), Lotsen samt Vägverket med sina färjor vår hjälp med att hålla deras fastigheter och fartyg i brukligt sikick. Efter drygt 53 år så servar vi fortfarande Vägverket med deras bilfärjor och fastigheter i Roslagen.

I början av 70-talet så startade Rolf Persson en liten filial i Stockholm. Verksamheten ökade under de närmsta åren och är nu vår huvudverksamhet. I dag efter 50 år i ledningens tjänst så är fortfarande vår ledstjärna: "kunden har alltid rätt".

Trots att vi kan ses som ett litet företag så finns här stor kunskap och lång rutin. Vi har mycket tillförlitliga samarbetspartner inom alla områden där du kan få hjälp som både privatperson och företagare.

Vi är certifierade inom KNX. Vi är av polisen godkänd larminstallatör. Vi hjälper dig utöver detta även med traditionella installationer, teleanläggningar, datanät m.m. Behöver du hjälp, ring oss.



"Trots att vi kan ses som ett litet företag så finns här stor kunskap och erfarenhet. Vi har mycket tillförlitliga samarbetspartner inom alla områden där du kan få hjälp med elinstallationer till både privatperson och företagare."
Address: Hamnvägen 25, 76132 Norrtälje
Phone: 017610140
City: Norrtälje
Zip Code: 76132


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Roslagens El & Teknik AB
Similar places near
Roslagens Elprojekt Roslagens Elprojekt 1 km Bästa servicen.
Roslagens Elektriska Roslagens Elektriska 3 km Byte av elcentral och kablar i sommarstuga. Peder gjorde vad jag kan bedöma ett mycke...
Wahlgren El AB Wahlgren El AB 7 km Beläget i Norrtäljekommun med omnejd. Behöver du hjälp med el? Ring eller skicka ett ...
Reviews
Beställde montage av två rörelsestyrda lampor till vår hamn. Grabbarna från Furusunds El kom snabbt ut och kollade. Återkom ett par dagar senare och monterade lamporna. Snabba, trevliga och bra jobb.
Comment on this business

Directions to Furusunds El AB - Norrtälje with public transportation


Roslagens sjukhus 60 meters
656
969
Roslagens sjukhus 60 meters
Roslagens sjukhus 70 meters
656
969
Sjukhusentrén 100 meters
Norrköp 140 meters
969

to add Furusunds El AB - Norrtälje map to your website;