facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fyrishov Camping, Uppsala

Address: 753 33 Uppsala
Phone: 018-727 49 50
City: Uppsala
Zip Code: 753 33


Similar places near
Sunnersta Camping Sunnersta Camping 9 km Jag älskar den här platsen,ser olika sorters fåglar, härlig miljö att fika i måste ha...
Sunnersta camping Sunnersta camping 9 km Jag älskar den här platsen,ser olika sorters fåglar, härlig miljö att fika i måste ha...
Fjällnora Fjällnora 17 km Ett välskött fritidsområde med välbesökt bad sommartid och välskyltade och lättillgän...
Fjällnora Friluftsområde Fjällnora Friluftsområde 17 km Ett välskött fritidsområde med välbesökt bad sommartid och välskyltade och lättillgän...
Hökarängen Hökarängen 73 km Hökarängen è una stazione della metropolitana di Stoccolma.È geograficamente posizion...
Reviews
Centralt och bra läge, men campingen var daterad. Slitna och för få wc/duschar till alla platser. Ställplatsen lutade så mycket att vi inte kunde "klossa" i våg. Vänlig personal. Man trodde också att utepoolerna hörde till campingen, men de hörde till det stökiga och inte badvänliga Fyrishovbadet bredvid.
Vi har besökt denna camping flera ggr och vi är jättenöjda. Fint servicehus och bra plana platser. Campingen ligger bara2km från Uppsala city.kan varmt rekommendera en restaurang bara en bit bort, även Ica ligger där,Tunakök och bar är helt suverän trevlig personal och super goda pizzor
Enda jag tyckte var lite fånigt var att de skulle ha 50:- för att låna en volleyboll i någon timme när de dagen före lånade ut dem gratis tydligen försvann det mycket bollar. Man kan ju tycka att en pant borde funka, men nej, det fick de tydligen inte heller göra. Det var folk ute och spelade hela dagarna i förrgår och igår. Av någon anledning var det inte en enda person som spelade volleyboll idag.
Helt okej camping, lite små platser för längre ekipage. Trevlig personal i receptionen, serivcehusen var okej, men det är nog dags för en renovering. Skulle man göra detta är det en solklar 4a.
2.500:- för en natt i stuga 2 vuxna och 2 små barn varav 1.000:- var hyra för lakan och handdukar. Låg standard, smutsigt och incheckningen tog 50 minuter. Hit kommer vi inte igen.
Trevlig camping så nära stan! På vardagar städer man toiletterna o duschen 3 gngr. Personalen får toppbetyg! Många som gillar sport ser man här, beachvolleyboll o kajaking bl a. Bredvid finns simhall med bastu.
Vi bokade plats i god tid! Fick faktura, kvitto och beskrivning. Men saknar typ "välkomstbrev" el information när vi som oss kom off-season. Vi hade mer tur som kunde checka in, det var inom vissa tider och incheckning/nyckel lämnades ut av fysisk person. Denna info hittade jag ingenstans. I övrigt bra.Rum: 3/5
Fin camping och stugby, det mesta finns här. Fina toaletter och duschar mm Finns så man kan källsortera och lekplats för barnen. Nära Fyrishovs badhus samt promenadavstånd till centrum.
Åkte efter GPS från E4 norr och det var lite omständligt att komma in, om vi nu åkte rätt väg... Flygplan startar så det var lite svårt att sova. Visade sig vara nån militär övning Annars är läget bra med bad och shopping.
Mycket bra läge om man vill vara nära stan. Fina platser och toaletterna var rena. Trevlig personal. Men vill man ha en mysig camping så är ingen camping jag rekommendera.
Comment on this business

to add Fyrishov Camping, Uppsala map to your website;