facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fysiken Klätterlabbet

Address: Elektrovägen 1 , Göteborg 412 58, O, SE
Phone: +46 31 10 69 60
City: Göteborg
Zip Code: 412 58


Opening Hours

Monday: 12:00-22:00
Tuesday: 12:00-22:00
Wednesday: 12:00-22:00
Thursday: 12:00-22:00
Friday: 12:00-20:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 12:00-22:00


related searches: fysiken klätterlabbet partille, fysiken klätterlabbet öppettider, fysiken gibraltargatan pass, fysiken partille, fysiken lindholmen, klätterlabbet prova på, fysiken kaserntorget göteborg, elektrovägen 1
Similar places near
Klätterdomen Klätterdomen 6 km Toppenbra topprep samt flertalet autobelayer för klättring på egen hand. Omklädningsr...
Reviews
Gott om boulderproblem, sitter något tight ibland. En replagspartner är rekommenderat så man kan testa de stora väggarna ordentligt och inte vara begränsad till autobelay som jag var. Fick bra hjälp och snack. Fick intrycket att de som klättrar här är seriösa och trevliga. Kommer återkomma hit!
Trevligt, prisvärt klättergym. Finns skor att hyra för 40kr. Finns många klätterväggar i många svårighetsgrader, tydkigt uppmärkta.
Klättrade första gången idag med min fru. Trevlig personal och rolig aktivitet. Ska komma fler gånger när vi har tid. Bra musik och stämning.
Första gången jag testade bouldering. Det var en bra lokal och intressanta banor. Det enda negativa var att det var väldigt svårt att se färgerna på klätterbitarna.
Finns både bouldering och klättring med rep. Finns alla nivåer från nybörjare till proffs.
+ Bra banor - ofta väldigt smutsigt om man gämför med andra klätterställen - relativt dyrt - 10 gångskorten gäller inte mer än 6 mån - man får endast studentrabatt om mag köper årskort eller 25 ggr kort
Stort och fint! Ska du dit själv så har de massa Autobelays där eller om du ska bouldra så finns det my let att välja på! Toppen ställe för proffs och nybörjare!
Brukar oftast köra på domen men har även årskort här. Tycker de kompletterar varandra ganska bra. Olika stilar på boulders och gillar framför allt att de har en bra slabvägg. Det jag gillar mindre är att det är packat med folk här och ofta luktar det svett. Tycker även graderingarna på topprep kan vara way off. Det mest extrema var när jag klättrade en 7a+ som maximalt på domen skulle vara 6b+.
En lyx som student på Chalmers ha så nära att klättra. Häftig lokal. Ofta rätt så trångt under eftermiddagarna och kvällar.
Mycket trevlig och kunnig personal, ett extra tack till instruktören Markus som gjorde så att mitt första besök definitivt inte blir mitt sista.
Comment on this business

to add Fysiken Klätterlabbet map to your website;