facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fysio+ Vaxholm & Rindö

Fysio+ Vaxholm & Rindö

About

Gym, personlig träning, massage, naprapati.
Öppettider: Alla dagar 05-23 för medlemmar.
Reception bemannad Tis och Tors 16-18

Story

Friskvårdsanläggning i Vaxholm med gym, personlig träning, naprapat, kostrådgivning, massage.

Öppettider för medlemmar är mellan kl. 6-22 i Vaxholm och mellan kl. 5-23 på Rindö.

De bemannade öppettiderna är mellan kl. 16-19 då du kan provträna en gång samt köpa träningskort. Välkomna!



"Vi har två gymanläggningar i Vaxholms kommun. Vår anläggning i Vaxholm är utrustat med ett komplett gym högst upp i Sporthallen, Campusgränd 7 med en fantastisk utsikt över vattnet.Vår anläggning på Rindö är vackert belägen i gamla brandstationen på Treuddsvägen 6. Här finns ett komplett gym i en lokal med högt i tak.Träningsredskapen är noga utvalda. Här uppnår du bästa resultat på ett effektivt och fysiologiskt riktigt sätt.Du kan träna muskulaturen både med maskiner och fria vikter. För konditionsträning finns maskiner bla motionscyklar, löpband, roddmaskiner, Crosstrainer, stakmaskin samt stepmaskin. Vi erbjuder dessutom naprapati, personlig träning samt massage."
Address: Janne Gustavssons väg 3, 18531 Vaxholm
Phone: 0854130118
City: Vaxholm
Zip Code: 18531



related searches: Fysio+ Vaxholm, Fysioterapeut
Similar places near
PT i Vaxholm PT i Vaxholm 860 meter Personlig tränare inom Konditionsidrott Licensierad Endurance Personal Trainer från K...
Waxholms Fitness & Canoe Center Waxholms Fitness & Canoe Center 2 km Lite oklar service men bra priser och okej utrustning.
Hansson & Restore Health Management tidigare Niana Hansson & Restore Health Management tidigare... 22 km Hälsoföretag som anordnar hälsoevent, träning och livvstilsresor samt har både tränin...
Mitch Hendriks Training Mitch Hendriks Training 36 km WELCOME TO MITCHFIT! Online personal training and downloadable workouts from Mitch ...
Reviews
Fräscht, rent och välutrustat gym. Jag tränar vid öppning och det är alltid lugnt och skönt.
Det är för många yngre som är där för att träffas, snacka och surfa på mobilen. De "klustertränar" fem - sex personer på samma maskin vilket medför att den är upptagen i minst 20 minuter. De regler som gäller för att träna där följs INTE och finns heller ingen personal i gymmet som kontrollerar att reglerna följs. Gymmet är mycket litet men det finns de flesta redskapen och maskiner men det kan vara lång väntetid... Sammanfattningsvis är det inte värt priset.
Hyfsat antal och variaton av vikter samt maskiner. Schyssta bänkar. Men för priset man betalar är det INTE värt. Musiken är urusel, alltså värre än du kan tänka dig. Glömmer man hörlurar så är passet helt kört, man somnar. Måste tyvärr tillägga att KVINNLIG PERSONAL går in i MÄNNENS omklädningsrum medan man står och byter om. Hade rollerna varit ombytta skulle ni förmodligen inte få arbeta kvar.
Tidigare gym var bättre planerat, sänker från 4 till 2 pga kass planering, man eller andra är alltid i vägen om man inte är själv Tidigare ressension 4* Helt okej gym, lite trångt men planerar man sin träning så är det helt suveränt. 2 löpband, 2 crosstrainer, 2.roddmaskiner och eller komplett gym samt stretch och övrig träningsavdelning. Tyvärr så är omklädningsrummen minimala och jag rekommenderar att duscha hemma.
Ganska litet gym, speciellt för priset men man har tillgång till all standard utrustning
Bra maskiner, trevlig personal och rent. Enda minus är avsaknad av bastu. Men men...
Bra gym, nice i på campus.
Naprapat Gabriella var fantastiskt och kunde hjälpa mig omgående
Översatt av Google Perfekt Original Perfect
Comment on this business

Directions to Fysio+ Vaxholm & Rindö with public transportation


Timmermansvägen 130 meters
670
670X
681
681B
682
688
699
Vaxholm kyrka 150 meters
Vaxholms kyrka 150 meters
670
670X
681
681B
682
688
699
Norrbergsskolan 200 meters
Församlingsgården 260 meters

to add Fysio+ Vaxholm & Rindö map to your website;