facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fysiocenter Odenplan

"Vi är specialiserade på de flesta typer av smärttillstånd och skador i leder, muskler och nervsystemet m.m. Här arbetar bara högutbildade, landstingsanslutna fysioterapeuter*Vi har avtal med Stockholms Läns Landsting om att ta emot patienter från hela Storstockholm."
Address: Läkarhuset Odenplan Odengatan 69 , Stockholm 113 22, AB, SE
City: Stockholm
Zip Code: 113 22


Opening Hours

Monday: 08:00-16:00
Tuesday: 08:00-16:00
Wednesday: 08:00-16:00
Thursday: 08:00-16:00
Friday: 08:00-16:00


related searches: sjukgymnast odenplan, sjukgymnast idrottsskador stockholm, robin wakeham, massage frikort stockholm, sjukgymnast vasastan, sjukgymnast axelspecialist stockholm, sjukgymnast stockholm frikort, akupunktur stockholm frikort
Similar places near
Naprapatakuten Naprapatakuten 81 meter
FysioEtana FysioEtana 1 km Martin är unik i sitt slag. Han har räddat mig många gånger. Kunnig, noggrann, intuit...
OMCenter OMCenter 1 km Här känner man sig trygg. Utmärkt bemötande och hög kompetens.
Omni 4 Omni 4 2 km
Optimal Fysik På Kungsholmen Optimal Fysik På Kungsholmen 2 km I went to Christer for a knee problem. Unfortunately met a very rude person that simp...
Saga Motion Saga Motion 3 km Mycket trevligt gym. Gruppträning med stort och varierande program. Bra redskap och m...
Hela Kroppen Hela Kroppen 3 km Jag har besökt naprapaten Louise i snart ett år pga diskbråck, hon har hjälpt mig frå...
SATS SATS 4 km
Resultat Naprapat Resultat Naprapat 4 km Robin på Resultat Naprapat är extremt kunnig och duktig. Jag brukar internt med mina ...
Reviews
Jag har haft ont i ryggen i närmare ett år snart och bestämde mig för att äntligen ta tag i det men fyyyyy vad dåligt bemötande man fått av fysiocentret på Odenplan. De verkar inte veta vad ett kundbemötande innebär. Gå EJ dit!!! Jag ringde och pratade med receptionisten som sa att de inte har akut tider varpå jag svarade att det är okej, att jag kan vänta på min tid. Receptionisten menade på att väntetiderna kan vara upp till en månad, varpå jag svarade att det fortfarande är okej. Cirka en timme efter samtalet får jag ett sms där det står att det inte alls finns tider och att jag ska söka mig vidare till något annat ställe. Jag ringer tillbaka dagen efter och undrar varför de först säger att jag kan vänta upptill en månad sedan säga att det inte finns tider men då säger receptionisten att hon sitter i norra Sverige och att hon inte kan svara på min fråga, antagligen för att de inte har några tider säger hon, och det köper jag men jag säger till henne att ställa mig i kö tills det dyker upp en tid så småningom och då säger hon att det inte funkar så. Jag vill dit för att jag bor nära, det sparar mig tid mitt alla "måsten". Jag ber henne koppla mig till dem på Odenplan men det går inte heller, hon säger dock att hon ska ta mitt meddelande och be dem ringa upp mig, tredje dagen idag och ingen har ringt upp mig. Jag ringer till dem igen och då får jag som svar att jag bara får acceptera läget och söka mig vidare. Om detta företag inte kan bemöta en människa på ett bra sätt då skulle jag nog inte heller tro att de kommer ha tand om en under behandling. Gott folk sök er vidare till andra ställen. Usch usch usch säger jag bara!!!
Besökte en ortoped för ett tag sedan. Förutom att han "aldrig hann klart" och jag behövde boka på ytterligare två möten bara för att han skulle färdigställa sin diagnos, så verkade han ha noll intresse att hjälpa och hans lösning på mina knä/led problem var att "ok men bara gör inte någonting som är är besvärligt då"... vilket INTE är någon lösning det är bara att undvika problemet !! Jag har ju tagit kontakt med en ortoped för att bli kvitt besvären!! Varför tror du annars jag är här? Pengar och tid som jag inte får tillbaka.
Robin jag är så tacksam över all hjälp jag fått att reducera min ryggvärk. Dina tips, råd och behandling har hjälpt mig enormt mkt. Jag gör övningarna varje dag som jag hade fått från dig och det hjälper mig stärka min rygg. Tack för dina tips
Kan inte uttala mig om någon behandlig, men receptionen var obemannad och det stod att man skulle slå sig ner och vänta, sjukgymnasten skulle hämta upp. 30 min efter avtalad tid frågar jag en förbipasserande sjukgymnast om hon kunde se vad det är som händer. Visade sig att sjukgymnasten jag skulle träffa var bortrest! Riktigt dåligt, när man även fått påminnelse-sms tidigare och det inte finns någon i receptionen att fråga!
Tack Robin Wakeham för att du så snabbt hjälpte mig reducera min ryggvärk och ischias värk. Gran profesional que me ha ayudado a reducir el dolor por ciatica de mi hernia discal. 100% recomendable!
Har under en längre tid haft ont i ryggen. Fysiocenter är första stället som tog sig tid att lyssna på mig och gav mig bra behandling och råd mot min ryggvärk.
det värsta bemötande i stan!! förlorade bara tid med en massa onödiga frågor om min privata liv, ej detta!!
Tack Robin för att du eliminerade min ryggvärk
Den bästa behandling jag fått!
Ohjälpsamt och oseriöst bemötande.
Comment on this business

Directions to Fysiocenter Odenplan with public transportation


Stockholm Odenplan station 50 meters
Odenplan T-bana 60 meters
Odenplan 100 meters
17
18
19
Odenplan 100 meters
2
4
40K
43S
50
507
515
53
595
6
61
67
690
691
72
94
96
Observatoriegatan 160 meters
53

to add Fysiocenter Odenplan map to your website;