facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gällnö Handelskrog

Address: Värmdö
City: Värmdö


Similar places near
Abborrkrokens Handel & Bar Abborrkrokens Handel & Bar 4 km Mycket trevlig skärgårdskrog med en strålande utsikt över vattnet. Maten är mycket go...
La linda cabaña La linda cabaña 5 km Sommar hus i Skärgården uthyres. Ring eller maia för info. [email protected]
Saxaren Saxaren 5 km Vacker ö men inget för turisten. Finns ingen service och bara en promenadväg längs ön...
Framfickan Framfickan 5 km Vacker miljö, lite halvtrist meny, men ingen dålig mat. Pizzan är en svensk-italiensk...
Vindö Vindö 6 km En vacker ö! Min son tycker vi åker dit alldeles för ofta.
Buskviken Buskviken 6 km
Reviews
På sommarens "sista helg" fanns här mer än vi behövde. Det var länge sedan senaste besöket men det var ett kärt återseende. Känns som att affären sköts ännu bättre nu.
En fantastisk eftermiddag i solen med salsa, merengue och chacha-musik över en Aperol och en fantastisk fetaostsallad! Prisvärt, vänligt och opretentiöst! Jag kommer tillbaka så fort jag kan!
Fantastiskt god fiskgryta i charmerande omgivning! Bra utbud på liten yta!
Helt fantastiskt sitter i en solstol och dricker lemonad. Min hund blev till och med serverad vatten, helt fantastisk personal och härlig somrig stämning här
Charmig och idyllisk med ett bra sortiment
Fantastiskt vackert läge vid vattnet! Barnen kan bada på lilla stranden medans vuxna kan dricka och äta gott ifrån baren och restaurangen. Bra utbud av god mat, goda drinkar, öl, vin, alkoholfritt och fika ifrån fina lilla caféet. Barhäng, grill på kvällen, mysigt till tusen för alla åldrar! Smultronställe!
Bra fräsch och god mat till överkomliga priser, litet utbud dock, framförallt för barnen. Minimal med platser för båtarna så va lite uppfinningsrik.
Ett ställe man inte kan återvända för många gånger till! Underbart läge i bästa Bullerbystil med enkel men vällagad mat och ett personlig och rolig utbud av vin och öl. Kort sagt: Det bästa Stockholm skärgård kan erbjuda!
Har bra sortiment och en mysig butik med härlig skärgårdsmiljö. Man känner sig välkommen
Detta är en av våra favoritplatser i Stockholms mellersta skärgård. Gällnö Bar med servering av goda och vällagade maträtter tillsammans med lämpliga drycker därtill i en härlig miljö. Rekommenderas!
Comment on this business

to add Gällnö Handelskrog map to your website;