facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gård och Villa

Gård och Villa

About

Gård&Villa är ett gratisutdelat inspirations- och nyttomagasin för människor som bor i hus i Skaraborg och Lerum/Alingsås. Vi finns också som webb-tidning.

Story

Gård&Villa är ett gratisutdelat kvalitetsmagasin som riktar sig till dem som är eller är intresserade av att vara husägare i Skaraborgsområdet och i Lerum/Alingsås/Floda. Magasinet innehåller framför allt redaktionellt material om hus, hushåll och trädgård med lokal prägel, annonser från lokala näringsidkare samt information från föreningen Villaägarna i Skaraborg och Villaägarna Säveån.
Magasinet delas ut i postlådorna hos 55 000 hushåll i Falköping, Götene, Lidköping, Skövde, Tibro, Tidaholm, Vara, Nossebro och Grästorp. Samt i 25 000 ex i Floda, Lerum och Alingsås.
Gård & Villa som webb-tidning är också ett kvalitetsmagasin och har samma målgrupp. Webbtidningens artiklar läser du också gratis.

Address: Varola Prästgård 1, 54194 Skövde
City: Skövde
Zip Code: 54194



related searches: Gård och villa age
Similar places near
Lantlivet Lantlivet 7 km Öppengård
Begagnade moduler Begagnade moduler 9 km Fick ett snabbt svar och mycket trevligt bemötande. En väldigt proffsig tjänst som vi...
HSB Brf Betan HSB Brf Betan 10 km En trevlig och välskött bostadsrättsförening på attraktiva Norrmalm. Betan byggdes 19...
Kliene Kliene 18 km
Bergs kyrka, Västergötland Bergs kyrka, Västergötland 22 km Vacker liten kyrka.
Comment on this business

to add Gård och Villa map to your website;