facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gärdets Gård

About

Vid akut köpbehov kan du ringa och boka tid för besök! 0705-25 86 21

Story

Gärdets Gård - Loppis & Antik

Vi arbetar varje dag med att fylla upp ladan med nya gamla prylar. Du är välkommen andra dagar i veckan om du bokar besök. Ring 0705258621 för mer info.

Vi har fyllt hela ladan med 1000-tals prylar både nytt och begagnat. Här kan du hitta gamla möbler, porslin, stora garderober, fantastiska sängavlar, lampor, leksaker, böcker, gamla lådor, verktyg, mm.Vi köper in konkurspartier, varupartier, dödsbon. mm. Just nu säljer vi ut ett parti underbara keramikskålar från Frankrike. Mängder av fina smycken från ZoRs konkurs bortslumpas till vrakpriser.

Detta är en helt unik loppis som vi hela tiden fyller på med nya och gamla prylar. En fantastisk plats där privatpersoner, heminredare och antikhandlare kan hitta roliga och fina inredningsdetaljer.

Nyinkommet mängder med gamla bokstavstyper från tryckeri, gamla potatislådor och fantastiska sovrumsinredningar och mycket annat.



"Öppet efter överenskommelse. Ring 0705258621"
Address: Buera Gärdetsväg 16, 43492 Vallda
Phone: 0705258621
es.dragstedrag@anitsirk
City: Vallda
Zip Code: 43492



related searches: Gärdets gård vallda age, Loppis Onsala, Loppis Kungsbacka idag
Similar places near
Carinas Loppis Carinas Loppis 2 km Säljer begagnade prylar av olika slag ex kläder, glas, porslin, leksaker, böcker, möb...
Grindkullen Grindkullen 9 km Grindkullens Loppis, Present & Inredning, öppet i huvudsak helger under sommaren.
Reviews
Nu är inte loppisar min grej, men de finns en del grejer i alla fall.
Mycket trevligt besöksmål. Fin ordning och bra utbud av saker. Väl värt ett besök.
Så trevlig dam som säljer! Tyckte priserna ändå var rimliga. Fyndade ting där. Somligt var riktigt billigt! Fick glad energi med mig efter besöket.
Fantastiska prylar. Mer kvalitet än kvantitet så man hittar kanske inte några prisfynd men däremot får man ibland unna sig nått ändå. ;
Sämsta loppis jag har varit på. Svin höga priser. Var där ca 30 minuter och det var rätt många kunder, men ingen köpte nåt på den halvtimme jag var där. Kom inte hit och slösa bort eran tid, det är inte värt det.
Inte värt ett besök tyvärr : Helt sjukligt höga priser!! Det borde inte få kallas loppis. Gamla fallfärdiga trädgårdsmöbler som de tog flera tusen kronor för. Vi som annars älskar loppisar och begagnat gick runt och tänkte att detta måste vara ett skämt!! :
Otroligt mycket fina saker. Men det var för dyrt för min blånbok. Det som skulle lyft det lite extra var att man kunde fika.
Löjligt dyrt för att vara loppis. Halvsunkiga och röriga lokaler som mer liknar en återvinningsstation än där man vill köpa saker.
Det var en hel del fina saker, men några var lite kantstötta. Trots skavanker så kändes det som att det ändå var fullpris. Läget är underbart, otroligt vackert lantligt.
Trevligt ställe mycket fina prylar.
Comment on this business

to add Gärdets Gård map to your website;