facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gårdsbutik Ryasand

Gårdsbutik Ryasand

About

Vi säljer bl.a. mjuka och sköna fårskinn, närproducerade ägg, fantastisk vildmarkshonung och värmande ved till humana priser.

Story

Vi är stolta över att ha tagit över verksamheten på Ryasand, efter Sven-Erik och Lena.

Vi driver butiken vidare i samma framgångsrika och enkla anda som tidigare, med en självbetjäningsdel och en butiksdel.

I självbetjäningsdelen klarar du dig själv. Här finner du honung, ägg, mjöl, mindre mängd ved, marmelad m.m. Du förser dig med de varor du vill köpa och betalar via något av alla betalningssätt som finns angivna.
För att komma in i butiken kontaktar du oss på telefon, om vi inte är på plats. Ofta är vi i närheten och kan komma när du vill. Bäst är om ni ringer en stund innan ni planerar komma hit, så vi säkert finns här och kan öppna butiksdelen för er. Alternativt besök oss på fredagar och lördagar mellan kl 11.00-16.30
I butiken finns ett stort utbud av fårskinn i olika kvaliteter, färger och former. Här finns även fårskinnstofflor och vantar, hantverk som gulliga nallar, grytlappar, keramik och mycket mer.

Att driva en gård har sin charm men vissa tider på året är vi mer i farten än vanligt, och jobbar då ofta med bullriga maskiner. Detta kan göra att vi inte hör när ni ringer, pröva då gärna igen.

Varmt välkomna!

Address: Härskogsvägen 215, 43892 Härryda
Phone: +46 731 588922
City: Härryda
Zip Code: 43892



related searches: Gårdsbutik självbetjäning, Sammels Lantgård, Köpa ägg
Similar places near
Nymålat Nymålat 2 km Snart kan du köpa Miss Mustards Milk Paint även på västkusten. Ett par mil från Göteb...
Sammels Gårdscafé & Butik Sammels Gårdscafé & Butik 8 km Såå fint, roligt att bara gå titta på alla växter. Tänk att hålla ordning på allt....
Reviews
Trevlig liten butik. God honung
Comment on this business

to add Gårdsbutik Ryasand map to your website;