facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gårdsliv Pax Mariae

Gårdsliv Pax Mariae

About

En strävan efter självhushåll

Silversmedja/butik: smycken lammskinn, mm

Villamaskinisten: Uthyrning Minigrävare Minidumper Skylift, mm

Story

På vår lilla gård Svedet finns en liten besättning får som ger det finaste kött, ull och skinn. Vi har en gårdsbutik/silversmedja på gården som är öppen efter överenskommelse, ring eller sms 070-716158.
Vi har också en webshop www.bizondesign.se

BizonDesign® står för smycken och accessoarer av god kvalitet, skapade med ett varsamt handlag och med god energi, kärlek och känsla. Varje vara är unik eftersom allt är handgjort. Materialen som används är sterling silver 925, skinn och textil, designade och skapade av mig, AnnaKarin Pedersen.

I den kaotiska situationen på landets förlossningsavdelningar idag hjälper jag som doula till att skapa det välbehövliga lugnet och tryggheten. Jag finns där för den födande kvinnan och hennes partner genom två förberedande samtal, genom hela förlossningen till ett avslutande samtal för återknytning en tid efteråt.

Jag vill locka fram det vackra i varje människa, kärnan av det sanna jaget.

Det du söker - söker Dig



"Gårdsliv Pax Mariae står för jordnära äkthet. Vi inspireras av nära möten med människor, och även djur.Vi vill hjälpa människor att hitta sitt sanna jag, sin kärna längst inom sig. Det går igen i företagets alla grenar; gården med dess djur, lösdrift för inackorderade hästar, och silversmide BizonDesign® handgjorda smycken i sterlingsilver.Vi har också uthyrning av trädgårdsmaskiner, Villamaskinisten Mariefred, där du kan hitta minigrävare, minidumper, skylift, mm. Även här får du ett personligt möte och god service. Vi ingår i nätverket Villamaskinisten som du kan läsa mer om på vår hemsida."
Address: Åbykvarn, Svedet, 647 91 Mariefred
Phone: 0707161588
City: Mariefred
Zip Code: 647 91


Similar places near
Klemmingeberg Klemmingeberg 14 km Boka en skön vistelse i vår fina stuga på Klemmingeberg när du vill komma ut till tys...
Reviews
Åk dit nu, rekommenderas starkt. 10/10. Lätt bästa platsen jag varit på.
Smidigt att boka och hämta
Comment on this business

to add Gårdsliv Pax Mariae map to your website;