facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gårdsrosteriet Vista

About

Mikrorosteriet utanför Jönköping /Huskvarna

Story

Vid foten av Vista kulle, med utsikt över Vättern och världen ligger Gårdsrosteriet.
Här rostar vi vårt kaffe i liten skala, på omsorgsfullt utvalda bönor. Inspirerade av traktens alla fruktträdgårdar, har vi skapat ett kaffe så närodlat som det bara går i ett kallt klimat som vårt. Perfekt rostade bönor odlade av kollegor som tänker som vi. Blunda, njut och dröm dig bort en liten stund!



"Vid foten av Vista kulle, med utsikt över Vättern och världen ligger Vista Gårdsrosteri sen 2015100% ekologisk !!Telefon +46 070 372 07 44"
Address: Bosgård Norrgård 1, 561 92 Huskvarna
Phone: +46(0)36124442
City: Huskvarna
Zip Code: 561 92


Opening Hours

Monday: 14:00 - 18:00
Tuesday: 14:00 - 18:00
Wednesday: 14:00 - 18:00
Thursday: 14:00 - 18:00
Friday: 14:00 - 16:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Vista kulle, Kaffebrevet, Koppars, Kaffe koppar, Rosteri kaffe, Kafferosteri Stockholm, Kafferosteri Umeå, Kafferosteriet Koppar
Similar places near
Karl Andersson & Söner Karl Andersson & Söner 7 km Högkvalitativ möbelfabrik som tillverkar designmöbler och har all sin produktion i Hu...
Reviews
Den som älskar kaffe bör åka hit. Tala om hur du vill ha ditt kaffe. Alla kaffesorter har sin egen karaktär. Du kan provsmaka olika kaffesorter. Säljer ekologiskt kaffe. Det finns en gårdsbutik med uteservering du kan köpa äpplen, must och annat.
Ett litet kafferosteri som kändes gediget, utan krafs men med mycket charm. Väldigt trevlig och serviceinriktad tjej som sålde kaffet. Och ja, kaffet var gott!
Det serveras inget kaffe, endast provsmakning av ett bryggkaffe i pappmugg. Hundar ej välkomna. Absolut inte värt avstickaren från E4.
Trevligt att möta och handla med personer som brinner för det kaffe dom arbetar med!
Stod att det skulle vara ett gårdscafe men var endast en gårdsbutik. Kaffet som fanns att köpa verkar iallafall vara av toppkvalitet, fanns både hela bönor och nymalet.
Otroligt gott kaffe samt mysig gårdsbutik med lite allt möjligt.
Vilken äppelpaj och trevligt sällskap tack för besöket!
Sååå mycket gott kaffe
Vacker lantlig miljö, barnvänligt.
Ingo har ett brett kaffesortiment
Comment on this business

to add Gårdsrosteriet Vista map to your website;