facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gårdssällskapet

Address: Åldermansvägen 19 , Solna 171 48, AB, SE
Phone: +46 8 533 307 03
City: Solna
Zip Code: 171 48



related searches: gårdssällskapet omdöme, lamm gårdssällskapet, gårdssällskapet recension, gårdssällskapet rabattkod, gårdssällskapet jullåda, köpa kött från gård stockholm, gårdssällskapet jullådan, gårdssällskapet recept
Reviews
Köttet håller hög kvalitet samt att få det leverat till dörren är helt fantastiskt. När man steker exempelvis utskuren biff så ser man på köttytan och steklukten vilken kvalitet som köttet är, så gott Att man sen kan bestämma när köttlådan ska levereras är så bra.
Köpt hem detta i ca 1,5 år nu och är så nöjd. Det är bra kvalitet på allt kött vi fått, köttfärsen är mycket godare än den som köps i affären. Pga att vi ofta har detta kött i frysen så köper vi nästan aldrig kött från butik längre
Superfint gott kött och så glad att djuren mår bra. Fått ca 4 leveranser nu och köper nästan aldrig kött i affär. Tack för Julhälsning och present där till. God Jul till er oxå. Perfekta leveranser och supertrevliga killar som levererar.
Andra Jullådan och vi är så nöjda! Fantastiskt god och saftig Skinka. Har även Köttlåda sen flera År och aldrig blivit besviken.
Haft Gårdsällskapet ett tag nu och fått 4-5 lådor och att börja med Gårdsällskapet är bland det bästa jag gjort, inte köpt kött i affären på ett halvår och har inga planer på att gå tillbaka till affären heller, Gårdsällskapet är helt klart BÄST!
Fantastiska! Grymma råvaror och ett kundfokuserat perspektiv på hur man kan pausa/starta sin låda, då man ibland får fullt och behöver ’komma ikapp’. I tillägg kan man beställa tex färslådan som går åt lite oftare med småbarn. Värt varenda spänn!
Nu har vi haft Gårdssällskapets köttlåda i 4 år där kyckling, grytkött, köttfärs, fläskkött och jullådor med bl.a. rökt fisk och allt har haft en fantastiskt kvalité! Biffen har mycket god smak men skulle behöva vara lite mörare. Dessutom levereras alltid lådan av en mycket trevlig och serviceinriktad person.
Har använt mig av Gårdssällskapet 3 gånger nu och jag blir alltid lika glad när lådan kommer lagom till den 25:e varje månad. Gott kött, fina bitar och trevliga anställda som engagerar sig i att fråga hur köttet var förra leveransen. Finns ingen idé med att köpa kött på ICA längre, då detta kött slår allt och alla med pris, leverans och kvalitet. Skulle jag kunna sätta 10 stjärnor så hade jag!
Vi rekommenderar varmt köttlådor från Gårdsällskapet. Vi har under en längre tid försökt köpa ekologiskt kött i butik vilket är väldigt svårt pga det lilla utbudet i butikerna. Vi har nu beställt Stamkundslådan i två omgångar. Fantastiskt bra kött och bra förpackat. Vi är även otroligt nöjda med service och leverans. När vi vid ett tillfälle inte var hemma vid leveranstiden för att ta emot köttlådan fick vi ett trevligt sms om att de levererat lådan utanför dörren med frysklampar i. Tusen tack, det kommer bli många fler köttlådor i framtiden! :
Jag har inte ätit kött på 6 år men bestämde mig att börja äta så smått. Köpte min första låda av er och jag kunde inte börjat på ett bättre sätt! Vilken kvalité ni levererar. Svårt att tro att jag någonsin köpt kött på ICA. Det tog ett tag innan jag vågade mig på första tuggan men med gott samvete om att djuren haft det bra så gick det. Kommer alltid beställa av er. Tack!
Comment on this business

to add Gårdssällskapet map to your website;