facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gårdsveterinärerna

Gårdsveterinärerna

About

Veterinärverksamhet med inriktning på häst och smådjur. Tidsbokning vardagar mellan 8:00-14:00. Tele: 0346-42232.
www.gardsveterinarerna.se

Story

Välkommen!

Gårdsveterinärerna är ett litet familjeföretag som startades upp för att kunna bemöta de djurägare som efterfrågade en mer personlig veterinärservice, där man tar sig tid och inget stressas igenom.

Hos oss kan du få hjälp med ditt djurs sjukdomar eller med förebyggande åtgärder. Vi erbjuder en välutrustad ambulatorisk klinik för häst, samt en hemtrevlig smådjurmottagning på gården utanför Slöinge.

Smådjurmottagningen utanför Slöinge tillhandahåller en liten hemtrevlig butik där vi säljer katt- och hundfoder från SPECIFIC och Royal Canin, fodertillskott från ProEquo, samt noga utvalda djursjukvårdsartiklar.

Om du anlitar oss så blir ditt djur omsorgsfullt omhändertaget och ni som djurägare får ett trevligt och personligt bemötande.

Kontakta oss gärna för mer information eller besök vår hemsida www.gardsveterinarerna.se.

Address: Guntorp 305, 311 67 Slöinge
Phone: 0346-42232
es.anreraniretevsdrag@tkatnok
City: Slöinge
Zip Code: 311 67


Opening Hours

Monday: 08:00 - 14:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 14:00
Thursday: 08:00 - 14:00
Friday: 08:00 - 12:00


related searches: Hallandsdjursjukhus
Similar places near
Boketuns Bygg AB Boketuns Bygg AB 2 km Boketuns Bygg AB - Allt från nybyggnationer till renoveringar och tillbyggnader. Mont...
Reviews
Lugnt och tryggt och trevligt bemötande för mig och min katt.
Bra och lugnt, bästa för hund och katt.
Kunniga, proffessionella och med hjärtat på rätt plats. Rekomenderas varmt
Duktig o trevlig vetrinär.
Fint bemötande mot både mig och vovven
Trevligt ställe och bra veterinärer
Vi skulle låta avliva vår 17 år gamla katt och bestämde oss för att låta honom somna in här hemma. Trots de tråkiga omständigheterna fick vi ett oerhört fint och lyhört bemötande och Findus fick ett lugnt och värdigt avslut. Rekommenderar alla jag möter som har djur denna veterinärklinik!
De bästa veterinärerna helt enkelt ! Man blir alltid vänligt bemött och dom tar sig verkligen tid för både ägare och djur. Kunskap och vänlighet är något jag prioriterar, och här får man det
Mycket bra veterinär, jag och min hustru var där med vår gamla katt. Han hadde fått en inoperabel tumör. De skötte avlivningen, etisk och mjukt och vänligt.
Otroligt bra och trevliga veterinärer. Kan inte vara mer än nöjd med hjälpen man fått med sina djur. Kan verkligen rekomendera!
Comment on this business

to add Gårdsveterinärerna map to your website;