facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gårviks Badplats.

Address: 455 93 Munkedal
City: Munkedal
Zip Code: 455 93


Similar places near
Sommarstugan Gårvik Sommarstugan Gårvik 559 meter Sommarstugan Gårvik
Ferie i Saltkällan? Hytte ved sjøen til leie Ferie i Saltkällan? Hytte ved sjøen til leie... 6 km Hytte med sjøutsikt, badestrand, turterreng og golf i nærheten. Swedish cottage by th...
Äventyrsjägarna AB, Tobias Jacobsson Jägarexamen utb. Äventyrsjägarna AB, Tobias Jacobsson Jägarex... 10 km Vi bedriver kurser så som jägarexamen , vildsvinskurser handladdning mm . Vi bedriver...
Stall Håbytorp Stall Håbytorp 11 km Följ oss på Stall Håbytorp här och på vår hemsida www.stallhabytorp.se
Kasena Kanotcenter Kasena Kanotcenter 11 km Jätte mysigt kajaking, kano-område. Trevligt bemötande och mycket prisvärda timmar. D...
Reviews
Otroligt fin badplats med parkering ett par meter ifrån, dock ganska liten parkering. Så vid fint väder och sol gissar jag på att de finns parkering med lite längre att gå. Badplatsen är kommunal vilket gjorde att den var väldigt välskött. Väljer man att gå i från stranden på insidan bryggorna så har man bryggor runt sig som en poolkant. Vill man hoppa så finns det även hopptorn på bryggan längst ut mot djupet. Minus skulle vara brännmaterna som fanns både på insidan och utsidan bryggan men de är ju svårt att komma ifrån om man inte har nät runt. Volleybollplan, liten lekplats, grillplatser, omklädningsrum, toa och en liten kiosk. Kan verkligen rekommendera denna badplats.
Solklar 5 av 5, härlig ren botten och innanför flytbryggan är det lång grunt. Detta borgar för säkert krabbfiske som är en populär aktivitet för barnen. Längst ut på bryggan finns ett hopptorn och det är minst 3m djupt, så det är säkert att hoppa från tornet och dyka från bryggan. På stranden finns det område med sand men största delen är gräsmatta. Nära till toalett och till två små regnskydd, där det går bra att byta om.
Fint rent många bäckar. Bra hytt att byta om på Sötvattens duchs Bra med parkering
Alltså för 45 år sedan gick jag mitt första år i simskola här och tja mycket fina minnen...
Ska man bada i Munkedals kommun, finns det inget bättre och vackrare ställe. Bra med parkering en bit bort, offentliga toaletter, möjlighet till att byta om ostört. Och en liten kiosk där man kan ta sig en kaffe eller burgare.
Bra badplats med både strand, brygga och hopptorn. Här finns liten lekplats, enklare volleybollplan, grillplatser, bänkar, omklädningsrum och toa. Ligger även en liten kiosk där man kan köpa nått att äta eller en glass. Det som är lite minus är att det är ont om parkering i närheten och oftast får man parkera en bit bort och då finns det gott om plats.
liten plats inte mycket trångt, vägen är smal, tjänsterna är inte bra, ingen toalett, litet bilgarage för endast 5 bilar, inget ställe att duscha efter simning, lämpligt för fiske.
En undangömd pärla på västkusten. Liten lugn, charmig och vacker badvik inramad av höga klippor och uddar. Ett ställe för total avkoppling och återhämtning långt bortanför skrål och skrän. Känns som en privat badstrand. Få parkeringar.
Perfekt resmål för familjen.
Comment on this business

to add Gårviks Badplats. map to your website;