facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gåsholma café

Gåsholma café

About

VÄLKOMMEN TILL GÅSHOLMA FISK OCH SOMMARCAFÉ med nya lokaler
Självklart serverar vi de delikata lax- och siksmörgåsarna

Address: Skållharsvägen 24, 81794 Axmarby, Gävleborgs Län, Sweden
Phone: 070-220 91 64
City: Axmarby
Zip Code: 81794


Reviews
Dom serverar goda smörgåsar med egenrökt fisk. Man kan även köpa hem rökt fisk om man vill det. Väldigt mysigt med fin utsikt över fiskebodar
Ett ställe ni måste prova...Gofika eller en liten matbit..Hit är ett måste att åka varje år .
Tog en liten omväg för att få testa den recenserade sikmackan & blev verkligen inte besviken. Väldigt mysig by & supertrevlig personal. Barnen vill komma tillbaka för att äta fler pannkakor. Vi passade även på att köpa lite färsk abborre som vi nu efter tips fr ägaren panerade & inmundigade i campingköket. Semesterns bästa middag!
Grymt bra fika och lättare varmrätter! Väldigt trevlig personal! Blir en fullpoängare från mig i betyg!
Trevlig utflyktsmål för en fika med fin utsikt och butik med nyrökt fisk.
Mkt prisvärt och mysigt ställeMat: 5/5
Trevlig personal och underbar natur!
Hit åker man främst för att avnjuta en alldeles särdeles god siksmörgås. Det finns alternativ med jäsingens vilken god macka. Den kostar lite, det gör den. Så var beredd på detta. Men den är absolut värd varenda krona. Ett smultronställe efter kusten detta.
Ett supermysigt litet Café i Gåsholma som serverar både mat och smörgåsar med inriktning på fisk. Ligger mellan sjöbodarna i den lilla hamnen och värdparet är otroligt mysiga och måna om sina kunder. Säg bara till så går det också bra att köpa rökt fisk i deras lilla butik. Vi provade rökt sik och abborre som smakade gudomligt! Rekommenderas att besökas på sommaren!
Vilken härlig pärla! Fantastisk service och trevlig personal! Mysigt med utsikt över vattnet i ett lugn och stillsam miljö. Att man kan köpa fisk härifrån är ett stort plus!
Comment on this business

to add Gåsholma café map to your website;