facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gästhamn Nyköping

Gästhamn Nyköping

About

Nu har vi semester stängt!



"Kontakta dom kommun angående gästhamnen."
Address: Gert Fredriksson väg 3, Vattensportens hus, 61135 Nyköping
Phone: 46732610100
City: Nyköping
Zip Code: 61135



related searches:
Similar places near
Proffs Bilvård HB Proffs Bilvård HB 536 meter Välkomna till Proffs Bilvård. Vi erbjuder Biltvätt, Bilrekond och Däckservice till et...
Hemgården Bilvård Hemgården Bilvård 3 km Tyvärr en dålig dag för Hemgården bilvård. Jag har tidigare varit nöjd men…. Lämnade ...
Eklundz SMV Eklundz SMV 15 km
Wicked Auto Garage Wicked Auto Garage 16 km Wicked Auto Garage jobbar med allt från service till custom, som t.ex ljudbyggen och ...
MSR MSR 316 km MSR har mognat fram efter att jag själv byggt och tillverkat bilar & motorcyklar. I m...
Reviews
Varning... Åk inte till Nyköping Gästhamn. Det är en spökhamn. Numera drivs det av kommunen och deras personal är ledig. Vi kom dit i mitten av Juli 2023. Det var vår första resa dit, ingen hjälp fanns att få. Inte någon som kunde svara på frågor. Dåligt uppmärkt vart man kan ligga etc. Service anläggningen är sliten och känns öde. Jämför man med andra hamnar så har de ett jättejobb att göra. Kommer inte åka dit igen. Kolla noga innan ni åker dit. En extremt dålig upplevelse var det vi fick. Hur i hela friden tänker kommunen, borde inte besökare vara viktigt under högsäsong. Så dåligt.
Det står på hemsidan att duschanläggningen är nyrenoverad, se bilder. Knappast gjort det här årtusendet. Svindyr hamnavgift för en halvdan obemannad anläggning. Går inte stt se om en plats är förbokad eller ej innan man lagt till och försöker betala med mobilen. Man lär ju inte flytta på sig i det läget... Internetkod saknas. I avgift ingår el men samtliga uttag upptagna. Föreslår halverad hamnavgift.
Ställplats nära centrum med bra dusch och bastu.
Det anges en bredd på bryggplatsen. Prislistan anger ett pris för bredden. Blir debiterad för nästa storlek på platsbredd. Jag frågade varför? ”Jo, du förstår att platserna är bredare än vad som anges, så vi tar betalt för nästa storlek…”. Seriöst? Knappast… Det finns WIFI men det går inte att använda ute på bryggorna. ”Det har fungerat, men när det ligger båtar där så går det inte.” MEN GÖR NÅGOT ÅT DET DÅ! Det finns fyra duschar på herrsidan o fyra på damsidan. På herrsidan är det två o på damsidan en som är avpärrade och inte fungerar. Alla tre kan knappast gått sönder senaste veckan. Varför repareras de inte? Bastun på herrsidan är nyrenoverad o fin. Men grejor måste skötas. Spindelnätet över fönstret har inte tillkommit under det senaste dygnet… Vi har alltid gillat att segla till Nyköping som är en trevlig o pittoresk stad att besöka. Bra bunkringsmöjligheter för båtfolk. Men att driva gästhamnsversamhet kräver lite entreprenörskap o engagemang om hamnen ska behålla sin attraktion. Det finns potential... Om elsäkerhet: Chukouttag utan jordfelsbrytare är inte ok i en modern hamnanläggning. Numera är det CEE-uttag o JFB som gäller…
Oskäligt dyrt, 1 m mellan husbilarna där vi stod!! Dålig mark att parkera på, grus. Utsikt obefintlig tät vass. Tveksamt om vi åker tillbaka! Att det var skrik och hög musik är väl inte ställplatsens problem igentligen men detta pågick hela natten.
Stökigt och hög musik på kvällen och natten med festande ungdomar utanför i parken, räkna inte med att kunna sova innan 2 på natten om du har ställplats eller vid de närmaste bryggorna. Mycket spring, festande och skrän även på bryggorna, trots låsta grindar. Annars helt ok faciliteter och trevlig personal.
Vi bokade plats 4-5 dagar innan besöket, när vi väl kom fram var platsen upptagen och sällskapet vägrade flytta på sig? så vi blev hänvisade att ställa oss på gräset på baksidan in mot parken alltså ingen trevlig utsikt över vattnet som vi betalt för. Ingen kompensation, ingen ursäkt eller ingen förklaring överhuvudtaget fick vi heller? Rätt livat halva natten i parken också så det var ingen kanon upplevelse, tyvärr.
Väldigt finna platser och promenad med aldrig komma på en lördag då kommer du inte kunna sova. Ungdomar håller på med hög musik och sina bilar.
Mycket fina platser. Men kommer aldrig hit en lördag. Parken som ligger här, var det mycket ungdomar som var stökiga. Dom burnade med bilar till 05.00 och hög musik.
Totalt oskäligt dyrt, outhärdligt varmt och kvavt i duschar o toaletter, äckligt skitigt i desamma. Stökigt nattetid så gick ej sova, grinden olåst o trasig. Aldrig mer!
Comment on this business

to add Gästhamn Nyköping map to your website;