facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gästhuset i Kinna

About

Lunch | Tapas | Bar | Cafe

Story

Här på gästhuset prioriterar vi servicen
som absolut nummer ett, allt för att ni våra gäster ska lämna oss nöjda.

På kvällen erbjuder vi rätter från Grillen, där det andas, doftas och verkligen smakar Kolgrill. Från köket kommer dofter av Vitlök, Timjan, vin och grill.
Vi gillar att experimentera med gamla rätter från runt om Medelhavet och skapa nya djärvare modernare rätter som vi själva tycker om!
Vi är noga med att alltid använda förstklassiga råvaror och under vår ömma vård blir de till underbara rätter som kan avnjutas med goda viner i en harmonisk och behaglig miljö.
Hos oss ska man kunna droppa in för att umgås, ta en god espresso med rabarberpaj, fräsch rose, njuta av heta, söta och salta spännande tapas som kan avnjutas med en kall Crus Campo öl från Spanien.
Eller helt enkelt ha en familjemiddag i en avslappnad familjär känsla.

Address: Boråsvägen 14, 511 56 Kinna
Phone: +46707555626
City: Kinna
Zip Code: 511 56


Opening Hours

Monday: 11:00 - 14:00
Tuesday: 11:00 - 14:00
Wednesday: 11:00 - 14:00
Thursday: 11:00 - 14:00

Similar places near
Chokaka Chokaka 895 meter Har en workshop att skapa chokladtavla och äta chokladfondue dottern för hennes kalas...
Kinna Krog Kinna Krog 969 meter
Café Skrädderiet AB Café Skrädderiet AB 979 meter Mycket trevligt kafé som erbjuder matigare alternativ. Vårt sällskap åt cesarsallad o...
Reviews
Fantastisk personal och mat! Trevlig miljö och intressanta dryckesalternativ. Edit: Efter att ha varit där på lunch - som var en besvikelse - samt ett julbord som var ett riktigt skämt sänks betyget från en femma till en trea, och då är det tapasrätterna som räddar den här restaurangen från ett bottenbetyg.
Förutom en genuint mysig miljö och god service, erbjuder Gästhuset högkvalitativ och otroligt vällagad mat, för såväl köttätare som vegetarianer. Prisvärt och väl värt ett besök, oavsett om du letar efter en god lunch eller en representationsmiddag.
Äter ofta lunch här och även middag ibland. Här serveras Kinna/Skenes bästa mat, utan tvekan. Det kostar därefter, men det är inga hutlösa priser. Lunchtid kommer god och vällagad ut mat snabbt, det är ett plus. Rekommenderas.
Trevlig bemötande och bemödade sig att ta emot vårt sällskap på 40 utan problem. Alla var nöjda med maten och en solig måltid på uteserveringen var pricken över i:et
De var nästan fullbokade och ändå gjorde de plats för en sleten morsa med 3-åring. Bra priser, bra mat, trevlig personal!
Var ett gäng på 9 personer och vi beställde samma mat. Det tog en timme att få maten och maten var ojämn, olika mängd och ojämn grillat
Trevligt ställe med bra och enkel personal. Maten var bra till ett bra pris i enkel men trevlig atmosfär.
Över förväntan. God mat smakfull uppläggning. Tråkig miljö.
God mat trevlig personal .
Fantastiskt gott och underbart vackert upplagt! Dessutom väldigt trevlig personal!
Comment on this business

to add Gästhuset i Kinna map to your website;