facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gäststuga Fjärilen i Förslöv / Bjäre

About

Gezellig vakantiehuisje / Zweedse stuga te huur op het mooie schiereiland Bjäre, Noord-West Skåne

Story

Welkom bij onze stuga in Zweden

Sinds februari 2012 wonen wij, Marco, Yvonne en onze kinderen Max en Tom, net buiten het dorp Förslöv, op het prachtige schiereiland Bjäre, gelegen aan de zuid-flank van de Hallandsås, in het noordwesten van Skåne. Skåne is de zuidelijkste regio en bekend als de graanschuur van Zweden. Deze regio een zeer grote diversiteit aan landschappen te bieden, in de vorm van uitgestrekte loof- en naaldbossen, zandstranden, rotskusten en natuurreservaten.

Ons huis en stuga liggen 2 minuten rijden van het prachtige dorp Förslöv (supermarkt, bakker, slager, postkantoor, bank, pizzeria, benzinepomp aanwezig) en in de buurt vindt u de bekende badplaatsen Båstad en Torekov. Ook de plaats Ängelholm, 15 minuten, is een gezellige plaats om te bezichtigen.

Wij beschikken over een stuga in onze tuin, die wij graag verhuren aan mensen die, net als wij, genieten van rust, ruimte en mooie natuur. De gäststuga Fjärilen (de vlinder), is niet alleen gelegen in een mooie omgeving, het is ook comfortabel ingericht en helemaal niet duur. Zo kunt u vanaf 535 SEK per nacht of vanaf 3200 SEK per week van een heerlijke vakantie genieten. Het vakantiehuis is te huur van 1 mei tot 1 oktober.
Op de begane grond bevindt zich een zit/eethoek, aparte keuken en badkamer. De keuken is uitgerust met elektrisch fornuis, oven, koel/vries combinatie, koffiezetapparaat en waterkoker.
De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Via een vaste trap komt u boven in het slaapvertrek met een heerlijk opgemaakt tweepersoonsbed.

Address: Margretetorpsvägen 211, 26973 Förslöv
Phone: 0046702272008
City: Förslöv
Zip Code: 26973


Reviews
Ett ställe som är ganska tråkigt om man tänker på vad som ligger ett par kilometer ifrån platsen.
Översatt av Google Super Original Super
Comment on this business

to add Gäststuga Fjärilen i Förslöv / Bjäre map to your website;