facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gävle Teater

Gävle Teater
"Gävle Teater är en av Sveriges praktfullaste 1800-talsteatrar. En gul vacker pralin i mitten av Gävle, inramad av Rådhusesplanaden. Inte bara teater… utan vi är stolta arrangörer av all scenkonst från hela världen! Vi är en mycket omtyckt gästspelsscen med stor kapacitet där du kan du uppleva allt från barnteater, performance och modern dans, till cirkus, stand up, balett, komedier, klassiska dramer och konserter. Vi strävar efter att kunna erbjuda något för alla, vare sig du är 4 eller 104 år gammal."
Address: Teaterplan 1 , Gävle 801 05, W, SE
Phone: +46 26 12 98 20
City: Gävle
Zip Code: 801 05



related searches: Gävle idag, Gävle Konserthus, Gävle kommun, Gasklockorna Gävle, Gävle cinema, Ll'Amice Gävle, Reginateatern, Länsteatern i örebro ab
Similar places near
Bomhus Nästa Bomhus Nästa 4 km Pro har sina träffar ordnar kurser och aktiviteter. Lunch serveras där trevlig person...
Reviews
En gammal fin teater, byggd 1878. En rolig detalj är att man lyckats stava fel på ett av namnen som pryder fasaden med gyllene bokstäver, Mozart, Moliére och ShakspereShakespeare
Mycket trevlig teater, räckena på de övre våningarna var lite läskigt låga dock men oerhört vacker teater. Föreställningen med Jonas Gardell var oerhört rolig!
Intim teater med historisk känsla i atmosfären, utom stolarna som andas 80-tals bio
Så fint och en underbar upplevelse av 60-tals musik med Lennart Grahn, Svenne Hedlund och Clabbe samt kanonbra musiker i bandet med bl.a Micke Areklev från fd. Blåblus.
Lätt att hitta, komma in, hitta toaletten. Hjälpsam personal. Närhet till scenen och intimt men tyvärr lite obekväma stolar
Trevlig miljö. Mycket historia. Vi var på vinprovning och det var inte optimalt eftersom det är högt i tak som gör det svårt att höra vad som sas.
Väldigt pampigt och vacker byggnad, otroligt roligt att gå runt och se på alla intressanta små saker man hittar. Väl värt ett besök!
Mysigt ställe med bra uppträdande.
Mycket bra föreställning med Jens hulten
Fantastiskt dansuppvisning av ålder 4 och uppåt
Comment on this business

to add Gävle Teater map to your website;