facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gaddenskolan

Gaddenskolan

About

Gaddenskolan drivs av ett föräldrakooperativ och startade år 1994. Vi har i dag ca 150 elever fördelade på sju klasser, från förskoleklass till år 6.

Story

Gaddenskolan drivs av ett föräldrakooperativ och startade år 1994. Vi har i dag ca 150 elever fördelade på sju klasser, från förskoleklass till år 6.
Vårt fritids består av två avdelningar, Humlan och Biet.

Gaddenskolan är en småskalig, freinetinspirerad verksamhet där stor vikt läggs på det sociala samspelet. Alla vuxna på Gadden har ett gemensamt ansvar för alla barn.

Skolan är belägen i utkanten av Bollebygds centrum och ligger i nära anslutning till naturområden. Vår skolgård är en plats som inbjuder till många olika slags aktiviteter och fri lek.

I vår verksamhet arbetar vi aktivt med att utveckla följande områden:

- hållbar utveckling
- elevdemokrati
- internationella kontakter

Vill du veta mer om vår verksamhet eller besöka skolan kontakta oss gärna här på facebook, via hemsidan www.gadden.se eller via telefon till expeditionen 033-202641.

Vill du kontakta styrelsen så kan du antingen skicka meddelande här på Facebook eller skicka e-brev till [email protected].

Address: Skräddargårdsvägen 21, 517 37 Bollebygd
Phone: 033 20 26 41
City: Bollebygd
Zip Code: 517 37



related searches: Foraldrakooperativet gaddenskolan bollebygd
Reviews
Fantastisk skola med fantastisk personal, har skälv gått där och hade en extremt bra upplevelse. Finns fantastisk skog på skolgården och en lekplats som blir större och större för varje år på grund av att elevrådet får vara med att bestämma vad skolan vill ha.
Comment on this business

to add Gaddenskolan map to your website;