facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gagnefs Restaurang & Pizzeria

Gagnefs Restaurang & Pizzeria
Address: Gröntuv 191 , Gagnef 785 30, W, SE
Phone: +46 241 611 30
City: Gagnef
Zip Code: 785 30



related searches: Gagnefs Restaurang och Pizzeria Meny, Gagnef pizzeria, Restaurang Gagnef, Lunch Gagnef, Stugan pizzeria, Pizza Insjön, Gagnef Golf, Trollkrogen meny
Reviews
God pizza, hamburgare och halloumiburgare. Rent och fräscht i lokalen. Fin service och bra info om allergier. En i sällskapet är allergisk mot ägg då gjordes pommes i ugnen åt henne. Mycket gästvänlig och omtänksam personal. Rekommenderas.
Mysigt å riktigt god mat Kyckling rullen är stor å riktigt god Inge snål med sås dessutom!
sämsta pizzan någonsin först gubbjäveln i kassan fattade ju inte svenska så det tog ju 10 min och bara få han och fatta vad man ville ha. sen när maten kom så fick jag med massa lök även fast jag beställde utan. riktig dåligt pizzeria dålig service äcklig mat!!!!
det är bra, sjyssta pizzor, allt kött e bra, nötkebaben, skinkan, kycklingkebaben, aaa... lite snåla med köttet men ändå helt ok. jag är van med överdrivet mycket kött kanske.
Gott käk och trevlig personal.Mat: 4/5
Helt okej ställe lite trångt inne men i övrigt trevlig plats. Är som en vanlig pizzeria efter vägen brukar vara. Med helt okej mat och snabb servering.
Det här är ett typiskt ställe för bybor.ölsortimentet är dåligt och personalen kan ingen svenska och har förstår inte vad "mörkt öl" betyder. Och klienteriet är därefter dvs folk som åker till Ullared och handlar. Ugley people = ugley placering.
Jättegoda pizzor och bra service. Men äter inte där utan tar alltid med. Lokalen och uteserveringen borde fräschas upp för att det ska vara trevligt att stanna till och äta.
Det funka men dom skulle behöva lägga på mer på tallriken mer pommes och fritera den längre mer kött. Men man förväntar sig inte så mycket av en vägkrog man e bara där 1gång Trisst i längden.
Comment on this business

to add Gagnefs Restaurang & Pizzeria map to your website;