facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Galejen

Address: Västra Bryggan Nordkoster, 452 04 Nord-Koster, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0526/12480
City: Nord-Koster
Zip Code: 452 04



related searches: Pensionat Ekenäs Koster, Strandkanten meny Koster, Vårdcentral Koster, Skaldjurscafeet Koster, Linfärja Koster, Öppet på Koster, Vad händer på Koster, Minigolf Koster
Similar places near
Reviews
Många obegripligt låga omdömen här men fantastisk mat och underbar plats att äta på tyckte alla i vårt sällskap!Mat: 5/5
Mysig restaurang på Nordkoster precis vid båten till Strömstad Västra bryggan. Öppen uteservering med glasskivor som skyddar mot vinden. Trevlig personal och god mat. Perfekt efter en promenad på öarna. Och är du på Sydkoster så är det bara att ta linfärjan över!
Väldigt salt mat och torrt, allt för att sälja mer dricka Mat: 2/5
Bra ställe med lagom mycket att välja på. Enda minuset är skvalmusiken av sommarhits-karaktär som hela tiden är på.
Lång tid 45 min innan vi fick maten trots att restaurangen inte var mer än halvfull. Antar att det är ny personal för sommaren. Maten smakade bra, men ganska dryga priser.
Otroligt bra och lyhörd service till oss som hade en knapp timme innan båten gick. Fort och fint fick vi in öl, vin och jättegod mat. Härlig atmosfär och jättemysigt!
Vi låg i gästhamnen fredag och blev glada att detta fina ställe hade öppet. Det blev god mat och öl. Jag åt fisksoppa och den var verkligen supergod. Trevlig personal och det höjer det hela till absolut högsta betyg.
Kom in och kände mig inte välkommen, ingen kom med väntade länge meny så vi gick och tog en själva. Det verkade bra tills maten kom in, köpte ett vitlöksbröd, tydligen sånna frysta baguetter man köper på ica, den var inte nyligen ute från ugnen heller. Nonchalant personal.
Barnens Fish and chips va väldigt lik Ica maxis erbjudande. Beställde själv silltallrik och blev serverad abbas fyra olika favoriter plus några potatisar varav en va rötten. Kan sammanfatta det med dyr påvärmd snabbmat till ett högt pris. Det enda positiva va, trevlig personal.
Helt underbartMat: 5/5
Comment on this business

to add Galejen map to your website;