facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Galleri Skara

Galleri Skara

About

Skara Art Vision

Story

Skara är en kulturstad. Det blir ännu mera tydligt när Jula Hotell invigde sin konsthall i slutet av maj 2012.Verk av Anders Zorn, Carl Larsson, Bruno Liljefors, Bengt Lindström m.fl. kommer att ha sin plats där. Skara är en kulturstad. Detta ska vi dra nytta av i utvecklingsarbete av handel och näringsliv. En aktivitet som under sommararna 2012 och 2013 har förenat konst och utveckling var Galleri Skara. Stadens butiker och skyltfönster blev utställnings – och försäljningsplats för konstnärer från området.
33 butiker ställde plats till förfogande till en konstnär i sitt skyltfönster. Det som ställdes ut var till försäljning.

Galleri Skara har lett till att fler människor har gjort aktiva vandringar för att se på konst. Det innebär också att övriga varor i butiken och på vägen mellan de olika skyltfönstren exponeras. Stadsmiljön blir mera intressant. Konstnärerna från området fick möjlighet att få uppmärksamhet för sin produktion och en försäljningsplats. Galleri Skara har varit mycket uppskattat och kommer därför att finnas under sommaren 2014 igen.


Address: Skolgatan 1, 53288 Skara
Phone: 0511-32080
City: Skara
Zip Code: 53288



related searches: Galleri skara reviews
Similar places near
Ateljé AK Medin Ateljé AK Medin 156 meter Ateljé, försäljning av tavlor och kort
Galleri Murat Galleri Murat 13 km En vacker kvinna samt Konstnär. Det hon gör, är helt otroligt vackert om det står på ...
Comment on this business

to add Galleri Skara map to your website;