facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gallerian Tibro

Address: Tibro
City: Tibro


Reviews
Var inne på kjell & company snabb hjälp mycket bra.
Fint och rent, bra affärer plus ICA Tibro finns här, Caffe och restaurang. Öppnar till 10:00 pm.
Tibro Galleria är lite oklart för mig. Där är inte otrevligt och det finns butiker. Men det finns också väldigt mycket vägg. Mer korridorkänsla än shoppinglust. Jag går in där eftersom Ica ligger där. Den är välsorterad och bra.
Kan man välja? Nej ! För det är det enda stället som finns i Tibro
Ica i Tibro har börjat med klädnypor, man ska ta en klädnypa när man går in i butiken för att dom ska hålla reda på att det inte finns mer än 83 kunder samtidigt i butiken för det är max i dessa Coronatider ! Men hur ska personalen kunna hålla koll på den siffran? En del går in med nypa,många utan. Många lämnar tillbaka nypan i kassan som är tänkt, men många tar med den hem ! Hur vet då ICApersonalen hur många som är inne samtidigt, det är för mig en gåta??? Johnny Design!!!
Hade varit önskvärt med mer butiker så man verkligen kunde kalla det för en galleria. Detta är i minsta laget och dessvärre blir utbudet mindre och köerna långa.
I princip är det bara för ica eller instaboxen man går dit. Visst fiket är trevligt men dåliga öppettider. Men både Life och de andra butikerna är trevliga
Bra utbud på ICA trevlig och hjälpsam personal
En fräsch Ica butik, resten i gallerian var stängt så det hela kändes som ett ställe på dekis!
Vet inte om en genomgångspassage kan kallas en Galleria? Plus att det finns två offentliga toaletter. Annars den mest tråkiga plats jag besökt!
Comment on this business

to add Gallerian Tibro map to your website;