facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gallerian Trädgården Varberg

Gallerian Trädgården Varberg

About

Gallerian mitt i Varberg!

Story

Gallerian ligger mitt i hjärtat av centrala Varberg. Under Gallerians tak ligger många inspirerande butiker med ett varierande innehåll för alla åldrar!
Här finns affärer som tilltalar alla, från de minsta till de älsta. För barnen finns det bland annat en leksaksaffär. För tonåringarna finns butikerna med de rätta märkena till de rätta priserna. För det vuxna finns allt till både hemmet och till sig själva.
Välkommen in till Gallerian i Varberg!

Address: Västra Vallgatan 2, 432 41 Varberg
City: Varberg
Zip Code: 432 41


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 12:00 - 16:00


related searches: öppettider varberg centrum, butiker varberg
Reviews
Värdelösa öppettider med tanke på få butiker i övrigt. Gallerian borde ha öppet extra länge, till 20.00. Stänger alltid senast 18 helger tidigare med vissa undantag för någon enstaka dag per år.
Gallerian i Varberg är en helt okej shoppingdestination. Det finns flera olika butiker att välja mellan, inklusive klädbutiker, kosmetikabutiker, smyckesbutiker och en hm. Gallerian har också flera trevliga kaféer och restauranger där du kan ta en paus och njuta av en kopp kaffe eller en måltid. Gallerians layout är ganska enkel och lätt att navigera, så det är lätt att hitta vad du söker efter. Det finns också gott om parkeringsplatser, vilket är praktiskt om du kommer med bil. Samtidigt finns det inget som sticker ut eller gör Gallerian i Varberg särskilt unik. Det är en ganska standard shoppinggalleria och saknar kanske några av de mer exklusiva butikerna och restaurangerna som man kanske hittar på andra liknande platser. Sammanfattningsvis är Gallerian i Varberg en helt okej shoppingdestination, särskilt om du letar efter en enkel och bekväm shoppingupplevelse.
God mat på restaurangen med mon golisk buffé dessutom vilken lyx på lunchen
Mitt besök på Zupperia, det resulterade i ett ytterligare besök. Jag brukar prova kyckling sopporna, hajfenssoppan när den fortfarande fanns på asiatiska menyer. Men dom levererade mycket god kyckling soppa första Soppan Tom Ka Kai mycket god, redd i kokosmjölk och med lime blad å citron gräs. Och även vid det andra besöket då jag provade deras andra Kyckling soppa å det är Peking Soppan. Mycke smakrik och mycke mat. Så varför bara 3 stjärnor, jo det är priset, som förändras beroende på tid på dygnet och öven om det är Lör el Sön. Å det drar ner betyget. Väldigt trevlig personal, hjälpsamma. Har tittat över buffén å ska helt klart prova den, men får planera tiden där så jag kan ta för mig av nytillagad mat. Men den ser tilltalande ut, färska råvaror på sushin, mer än så kan jag inte uttala mig om ang detta stället ännu. Men ska öven se tillgänglighet till toalette och möjlighet att tvätta av sig då jag sitter i rullstol Å det anser jag vara en viktig aspekt i ett lyckat restaurang koncept.
Är sällan i Halland men skulle göra en blixt visit i Varberg och givetvis var man hungrig och någon sa att åk till gallerian och ät Lunch buffé på Thailändska Restaurangen och det gjorde vi och vi var supernöjda
Som alla andra gallerior mer eller mindre. Opersonliga. Ett stort plus för att ni hade en gamal fotoautomat som jag trodde inte fanns längre. En raritet!
Detta är en kinesisk resturang! Med god buffé. Dom har ett relativt brett sortiment av rätter. Med mongolisk barbecue.....
Hittar alltid nåt fint där som inte alla har
Svårt att veta vart butikerna finns samt att de inte finns nån karta över gallerian
Det finns många bra butiker här på 3 plan och bank på plan 4, och både rulltrappa och hiss
Comment on this business

to add Gallerian Trädgården Varberg map to your website;