facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gallo Vinotek

Gallo Vinotek
Address: Storgatan 50, 582 23 Linköping
Phone: 0709404135
City: Linköping
Zip Code: 582 23


Reviews
Ostbrickan var ett skämt Tärnad brieost och tärnad hushållsost med honung Rostat vanligt rostbröd. Vi fick skalken. Ingen vin lista, första frågan var om vi ville ha husets vin. Nachochips i gick tydligen men det passar ju inte till rödvin vilket ställdes på bordet i en rostfri kantin. Hade större förhoppningar för ett ställe som kallar sig vinotek.
Mysigt och livfullt ställe för gott vin med tilltugg…
Väldigt mysigt och lugnt. Servicen är mycket fin och personalen får gästerna att känna sig som hemma, nästan som i ens egna vardagsrum förutom att man inte vet vem som sitter soffan bredvid
Tjejen som mötte oss hade ingen koll på vilka viner de hade eller vilket vin som hon kunde rekommendera till oss. Sen fick vi något random vin som smakade sådär. I baren satt tre gubbar och spelade stark musik som de konstant avbröt för att spela en ny låt. För att vara en vinbar så håller de låg nivå.
Bästa stället i Linköping. På alla sätt!Mat: 5/5
Trevlig inredning, vi fick snabb service, men atmosfären vid 22 var sådär. Någon hoppade bland slagerhits på ojämn volym som på en efterfest. Någon skrålade som på en karaoke. Mitt rödvin var alldeles för varmt, och det vita sådär men det kanske var atmosfären som smakade.
Mycket trevligt, litet och gemytligt ställe med trevligt ägarpar och personal. Vädret gjorde att man på uteserveringen kunde nästan tro att man var i Portugal där vi varit flera gånger innan pandemin och nu kunde drömma oss dit . Vi åt en osttallrik med goda ostar till ett supergott vitt vin. Ett ställe väl värt att besöka!
Lungt o trevligt till en början. Sen trodde ägaren att stället va nåt discotek. Musiken var så hög att man stundtals inte kunde prata med varandra. Uselt. Rekommenderas inte om du vill gå ut och kunna prata med varandra.
Super trevligt! Får alltid ett glatt bemötande och personalen har bra koll på vad de serverar! Dessutom får man gratis chips när man sätter sig och fria påfyllningar!
Bra vin men dålig service. Fick inte det vi har beställt,missade delar av vår beställning. Fick byta bord då andra gäster kom. Dålig erfarenhet,kommer inte tillbaka.
Comment on this business

to add Gallo Vinotek map to your website;