facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gamestop Sweden

"Välkommen in till vår butik på Gunborg Nymans väg i Eskilstuna. I vår butik kan vi hjälpa dig med allt du behöver inom bredband, tv och mobil. Vi säljer de senaste modellerna inom bland annat mobiltelefoni och bredband. Vi hjälper dig med Wifi 6, det rätta tv-paketet för dig samt ett mobilabonnemang som samlar hela familjen."
Address: Gunborg Nymans Väg 2 , Eskilstuna 632 22, D, SE
Phone: +46 16 51 45 70
City: Eskilstuna
Zip Code: 632 22



related searches: GameStop Austria, GameStop Europe, GameStop UK, GameStop Germany, GameStop PS5, GameStop UK locations, GameStop locations, Gamestop US
Reviews
Telenor säljare försöker lura folk. De säger och lovar fel information till kunden och skickar bara faktura för att vi måste betala till dem även vi inte använda stjärnsten en enda dag. Så dåligt och lurad av er Telenor!
Att personal besvarar enkla frågor med: det har jag ingen aning om, är inte vad jag hade förväntat mig efter 4 mils körning till butiken. Helt nonchalant och ointresserad personal.
Fick vänta i 30 min, fick ett nytt SIM-kort som inte fungerade
Okej service. Gick snabbt att få kontakt med personal
Som vanligt en service utöver det normala, Tack...
Aldrig fått bra bemötande
Dåligt utbud av aktuella produkter och omöjligt att göra den kombination jag önskade mig, gick till Tele2 och de ordnade mina önskemål på två minuter!
Sämsta telekombolaget någonsin. Dålig service
Egentligen ska det vara minus 1 eller mera stjärnor. I TVÅ ÅRS TID har jag försökt bli av med 49 kr faktura avgift och att fakturan betalas elektronisk. Jag har ringt och prarat med kundtjänst flera gånger. Identifierat mig med telefonnummer, kundnummer, personnummer, bank id, e-post. Pratat med banken. Endå meddelar Telenor att det går/gick inte. Ring igen. det är inget fel på kundtjänsten - de gör sitt jobb som de ska efter deras förutsättningar. oacceptabel telefon kö. får vänta till dödagar innan de svarar. Jag har betalat varje gång extra 25% av fakturan. Det är ju helt oacceptabelt.
Dålig service, dom lovar saker dom inte håller.
Comment on this business

to add Gamestop Sweden map to your website;