facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gamla Konditoriet

Address: Storg. 18 , Vadstena 592 30, E, SE
Phone: +46 143 100 35
City: Vadstena
Zip Code: 592 30



related searches: Gamla konditoriet vadstena photos, Gamla konditoriet vadstena reviews, Gamla Konditoriet meny, Kinamat Vadstena, Vadstena Klostercafé, Café Vadstena, Vadstena restaurang, Lunchrestauranger Vadstena
Reviews
Vi var ett tjejgäng som åt lunch på Gamla Konditoriet. Vi beställde bland annat sommarsallad. Upplevde att det var överpris för den tallrik som serverades. Vi betalade 189 kr och det var sparsamt med mat.Mat: 3/5
Underbart fik som jag och min mamma åker till så ofta vi kan.Mat: 4/5
Trevligt mysigt och gemytligt café i Vadstena, där vi avnjöt en enkel sopplunch, vilken var till belåtenhet. Räksoppan och Thaisoppan kan rekomenderas. Kondiset hade fina bakverk, vilka vi tyvärr ej hade tid att njuta av, men kanske vid ett kommande besök.
Det var dags för lättare lunch, och här kunde vi välja mellan 3 olika soppor med bröd. Gott och trevligt och så finns det mycket hembakt.Mat: 3/5
Man fick varm mjölk till semlan och det var rimliga priser och framförallt öppet när nästan allt var stängt efter 2 en lördag.
Mysigt ställe med bra service. Kan absolut rekommendera deras goda mackor och övriga hembakade läckerheter. En väldigt mysig inredning, lagom bullerbykänsla.
Supercharmigt klassiskt konditori med flera egna sorters läckra bullar och kakor. Fräscha smörgåsar. Serverar även mat, men det har jag inte provat. Fin inredning i mest vitt med gammaldags atmosfär. Några bord på trottoaten mot torget, en hel uteservering på bakgården.
Välfyllt med bakverk och en bakgård som var lite som att stiga in i en sagovärld när man kom inifrån lokalen. Trevlig och tillmötesgående personal men lite synd att det inte var bättre utmärkt att vissa saker på menyn inte gick att få på grund utav avsaknad av vissa ingredienser. Supersöta chokladpraliner men de smakade mest bara vanlig choklad.
En cafépärla mitt i Vadstena som bjuder på en oasliknande tillflykt att avnjuta kaffe och fika i. Det bästa jag vet med dessa kulturcaféer är hur tiden har en förmåga att stå stilla när man väl kliver in. Inredningen bjuder på gamla plåtburkar, koppar och kannor. Gamla möbler har fått nytt liv med färgsprakande tyger inspirerade från gammalt mode. Oasen på baksidan bjuder på vitmålade järnmöbler, spaljéer, blomsterprakt och murgröna. Alltsammans inramat av gamla plank, kullerstensgata och sekelskifteshus. Utomhus får man självklart sällskap av lekfulla, frossande fåglar - men de verkar ha hyfs nog att hålla avståndet och slå på den extra charmen i hopp om extra brödkanter. Personalen är jättetrevlig! Utbudet på fikabröd är stort nog för att man måste komma hit fler gånger och prova allt som är gott. Hela konceptet känns genomtänkt och genuint. Här finns också en toalett för besökande kunder samt ett par hyllor med souvenirer och roliga leksaker för de små. Rekommenderas varmt! Ett måste att besöka för en trivsam fikastund!
Först dålig uppmärksamhet av personalen när vi köade vid disken länge och flera andra trängde sig före. Sedan får 8-årige sonen vänta mer än 25 minuter på en ost- och skinktoast som osten nätt och jämt hunnit smälta i. När jag då påpekar för personalen hur länge vi väntat får man ett muttrande svar tillbaka. 95 kr för toasten.
Comment on this business

to add Gamla Konditoriet map to your website;