facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gamla Örlenbadet

Address: 543 94 Tibro
City: Tibro
Zip Code: 543 94


Similar places near
Fagervi IP Fagervi IP 4 km Fin anläggning med välordnade faciliteter.
Åna Åna 7 km
Tibro OK Tibro OK 7 km Ja automat station inte mycket att säga
Tibro Föreningspool Tibro Föreningspool 7 km Tibro Föreningspool ek förening är ett samarbete mellan fyra idrottsföreningar. Tibro...
Reviews
Suverän fin och mysig strand! Kiosk, pizzeria, fin och stor parkering, både sand och gräs men så väl sol som skugga. Brygga, volleyboll, gungor, toaletter och fin natur! -vore bra med några fler soptunnor.
Långgrunt sandstrand och gräs.Mat o kiosk,toa . Mycket folk
Mycket bra när man har småbarn men för äldre finns det bättre ställen att bada.
Jättefin badplats med jättefin sandstrand och en stor gräsmatta där man kan sola på medhavda stolar eller dynor/ badlakan. Beachvolleynät gungor lekstuga mm finns för barnen ja nätet passar ju alla och kan även användas till badminton volleyboll. Toaletter flera bryggor hopptorn och markeringar för djupare vatten finns. Kanot kan hyras och en tur på sjön är härligt med mycket fågel. Pizzeria glass godis chips o dricka finns att köpa och parkeringen är jättestor.
Örlenbadet, den mest populära badplatsen, har en barnvänlig badstrand med härlig sandstrand, gräsmatta, pizzeria öppen maj - sept, kiosk, bryggor, hopptorn, beachvolleybollplaner, servicebyggnad med omklädningsrum, dusch, toaletter och uthyrning av kanoter.
Trevlig badplats med gott om ytor. Finns tillgång till allting man kan önska sig. Badbryggor med tillhörande stegar, avdelade simområden för de som önskar utöva motionssim, ett hopptorn med 1:an och 3:an finns också på plats. Bredvid badplatsen finns det en bod där möjlighet till att hyra kanot och trampbåtar finns, trevlig bonuspoäng. För den naturkära finns det ett stort inhängnad område beläget på en bergsslutt där får och getter betar fritt och där man som privatperson kan gå in och besöka. Till den relativt stora badplatsen hör också en närliggande campingplats, vilket kan vara bra och ha vetskap om ifall man känner för att stans några nätter. Vid badplatsen finner man också en mycket god pizzeria där pizzor, hamburgare och övriga snabbmat serveras. Godis, snacks och dricka finns också att tillhandahålla. GB-glass, Kling-glass, kulglass och mjukglass finns likväl det också. Området har också två stora beach-volleyball planer fyllda med sand. Det finns även en 5-manna fotbollsplan med mål och en lekplats med gungor och andra liknande saker. Bord och stolar finns också, och ifall dessa är upptagna kan man sätta sig på någon av pizzerians/kioskens bord och stolar. Slutligen kan man sammanfatta badplatsen som ett mycket trevligt besöksmål under framförallt sommaren. Det passar barnfamiljer som såväl ungdomar och äldre. Besök och njut!!
Fantastiskt trevlig badplats med bryggor och hopptorn, en liten restaurang och gott om parkering. Här anordnas beachhandboll på sommarlovet. Något som är populärt och med tanke på läget kan det vara en familjeutflykt med spännande inslag av lite annorlunda handboll. Rekommenderas!
Helt ok badplats med pizzeria och kiosk. Hopptorn och brygga, långgrunt och bra botten och vatten. Mycket fågelskit på gräset och i sanden. Barnvänligt och handikappvänligt. Rullstolsramp ut i vattnet och varmvattenduschar i omklädningsrummen. Riktiga toaletter finns i varierande skick.
Långgrunt, finns både sand och gräs, sol och skugga. Beachvolley plan*2, pizzeria/kiosk, brygga, hopptorn ... Perfekt för en heldag!
Hade det inte varit för gässen hade stranden fått en 6a! Bra bad, hopptorn 1-3, pizza, kiosk, wc osv nära till camping!
Comment on this business

to add Gamla Örlenbadet map to your website;