facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gamla ullevi

Address: Ullevigatan 5 , Gothenburg 411 39, O, SE
Phone: +46 31 368 54 00
City: Gothenburg
Zip Code: 411 39



related searches: gamla ullevi events, nya gamla ullevi, nya ullevi, gamla ullevi biljetter, gamla ullevi kapacitet, ullevi stadium, gamla ullevi capacity, gamla ullevi sektioner
Similar places near
Ullevi Ullevi 431 meter Var första gången jag besökte Ullevi förra veckan. Hade lätt att komma in i arenan oc...
Reviews
Det är alltid en fröjd att titta på fotboll i Göteborg. Arenan är jättefin och man hittar lätt till sin ingång. Finns både väktare, polis o personal på plats. Ullevi erbjuder även mat o dryck på plats.
Fotbollsarena mitt i centrala Göteborg, hem för IFK Göteborg, Örgryte IS och Gais. Tät, visserligen aningen omodern, men med en finfin atmosfär.
Den största arenan jag har vart på än sålänge, väldig fin arena måste jag sej...
Gamla Ullevi är en klassisk fotbollsarena där GAIS, ÖIS och IFK Göteborg spelar sina hemmamatcher. Dessutom är det damlandslagets nationalarena. För bortafansen ligger Gamla Ullevi perfekt. Det tar bara tio minuter att gå dit från centralstationen. Alla sittplatser är under tak. Utbudet av korv, burgare och annat som hör fotboll till håller hög klass. Gamla Ullevi är definitivt värd ett besök.
Man kanske borde meddela att köper du en läsk tas?korken bort och om du tar med samma öppnsd läsk till öl området får du ej ta med den ut men in är ok skyltar vore bra för oss som INTE går på matcher så ofta
En plats där "familjen" samlas
Världens finaste lag spelar på Ullevi men arenan är ju ett fuskbygge. Långa köer till toaletter och mat. Man kunde gjort detta så mycket bättre.
Gamla ullevi är en fin arena, det som jag upplevde var att sittstolarna sitter för tätt är väldigt trångt för benen , och hur är det då för riktigt långa personer.
Världsklass på tifot från den fantastiska blåvita supporter gruppen
Som bortasupporter upplevs det som en bunker. Men man kunde köpa korv och öl. Så man får vara nöjd.
Comment on this business

to add Gamla ullevi map to your website;