facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gamlebygymnasiet

Gamlebygymnasiet

About

Vi är ett naturbruksgymnasium med riksintag för dig som som tycker om djur och natur. Läs mer på www.gamlebygymnasiet.nu

Story

Vi är ett naturbruksgymnasium med riksintag för dig som vill arbeta med både händer och huvud och som tycker om växter och djur. Undervisningen bedrivs i mindre klasser, vilket ger dig mer utrymme!

Besök gärna www.naturbruk.se eller besök deras facebooksida för att läsa lite mer om oss.

Address: Valstad, 59432 Gamleby
Phone: 0493-14200
City: Gamleby
Zip Code: 59432


Similar places near
Gamleby folkhögskola Gamleby folkhögskola 548 meter Jag fick lunch mycket gott. Trevlig personal. Bra parkering. Kan rekommendera skolan!
Fritidsledarutbildning i Gamleby Fritidsledarutbildning i Gamleby 549 meter Fritidsledarutbildningen på Gamleby folkhögskola har en inriktning mot friluftsliv oc...
Folkmusiklinjen i Gamleby Folkmusiklinjen i Gamleby 563 meter Jag fick lunch mycket gott. Trevlig personal. Bra parkering. Kan rekommendera skolan!
Gamleby Fotoskola Gamleby Fotoskola 2 km Jag fick lunch mycket gott. Trevlig personal. Bra parkering. Kan rekommendera skolan!
Reviews
Väldigt trevligt på Grönt Veckoslut. Väl anordnat.
Inga lärare fattar vad dom holler på med
Härligt beläget, mycket olika djur och annat att titta på.
Gick på Gamlebygymnasiet i två år, djurvårdsinriktningen, men slutade sedan för jag stod inte ut. Eleverna på GG är otroligt oambitiösa och kavlitén på utbildningen är ingen vidare. Deras djurhus är däremot fantastiskt och det enda positiva med skolan.
Jätte fin skola fina djur eleverna var trevliga ett kul grönt veckoslut
Bland världens bästa ställe!
Bra upplevelse
Översatt av Google Trevlig Original Nice
Översatt av Google Utmärkt Original Superb
Comment on this business

to add Gamlebygymnasiet map to your website;