facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gamlegårds hembygdsmuseum

Gamlegårds hembygdsmuseum

About

Ett av Skånes äldsta hembygdsmuseer med olika byggnader från 17, 18 och 1900-talen, vagnsutställning, skomakeri, skolmuseum och mycket annat. Museet drivs av stiftelsen Gamlegård i Billinge med stöd av Eslövs kommun. Fri entré till museet.



"Grundat 1918 med byggnader och föremål från 1700-1800-talet: skolmuseum, skomakeri, vagnsmuseum, komplett gård från 1739, affär från 1870, barnens rum och mera. Drivs av Stiftelsen Gamlegård i Billinge med stöd av Eslövs kommun. Fri entré."
Address: Gunnarödsvägen 4, 24195 Billinge, Suède
Phone: +46793276858
City: Billinge
Zip Code: 24195



related searches: Spelmansstämma Billinge, Museum Eslöv, Julmarknad Billinge
Reviews
Historiska byggnader och tidsenlig inredning i trevlig miljö.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasOsäker
Mycket trevligt gratis museum med en underbar man som hade många historier att berätta om hur det var att leva i Sverige 100 tals år tillbaka i tiden. Många saker, möbler, maskiner i flera byggnader. Och... om ni går över vägen finns en auktionsgodsaffär så finner ni handgjort smide och en massa gamla saker från 1900- talet. Passa på och besök även denna affär! Fika? Antingen på bageriet i korsningen eller på Fricks trädgårdcafe.
Trevligt besök på Gamlegården. Intressant att få se hur de levde förr i tiden!Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Översatt av Google Välbevarade gamla hus i Billinge se Original Velbevarede gamle huse i Billinge se
Tidpunkt för besökAllmän helgdagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Comment on this business

to add Gamlegårds hembygdsmuseum map to your website;