facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gammelgaard

Gammelgaard

About

Gammelgaard er vores gamle gård i Småland, hvor vi eksperimenterer med etablering af skovhave og renovering af den gamle gård.



"Runt 1000 m2 ätbar skogsträdgård påbörjad i 2016. Skogsträdgården är en privat trädgård, där vi först och främst producerar mat till oss själva. Vi visar gärna skogsträdgården fram till intresserade – det är bara att kontakta oss och göra ett avtal. Vi har också en liten butik, där vi blant annat sälger skogsträdgårdsböcker och lite plantor.1000 m2 edible food forest established 2016. The garden is private, so please contact us ahead of visiting."
Address: strömmaköp gammelgård 1, 34397 Älmhult
City: Älmhult
Zip Code: 34397



related searches: Gammelgaard älmhult age
Reviews
Supermysigt ställe om man är intresserad av penenna ätliga växter. Här har skapats en skogsträdgård med massor av intressanta växter. Väldigt intressant, givande och inspirerande. Drivs av ett engagerat par som gärna berättar om sina erfarenheter. Liten butik med plantor, böcker och lite lokalt hantverk.
Underbar plats med fina människor. Underbar skogsträdgård.
Översatt av Google Fantastiskt härlig plats med den vackraste skogsträdgården. Och inte minst gästvänliga och oerhört kunniga värdar. Original Fantastisk dejligt sted med den skønneste skovhave. Og ikke mindst gæstfrie og yderst vidende værter.
Översatt av Google Vacker skogsträdgård! Original Flot skovhave!
Comment on this business

to add Gammelgaard map to your website;