facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gammelkroppa

About

GAMMELKROPPA
Vår anläggning har välrenommerad restaurang med rättigheter, konferensrum för 2-90 personer. Vi har 50 bäddar fördelade på 35 rum.
Vi skräddarsyr efter Era önskemål vare sig du är företag, förening eller privatperson.

Story

En anläggning väl värd att uppleva i sagolik miljö som bedriver högskola, fortbildningskurser, restaurang, konferenser samt hotell.

Skogsutbildningar: jobbar du inom skogen, har egen skog eller vill starta en karriär i skogsbranschen? Här finns breda skogsutbildningar för både nybörjare såväl som den mer erfarne.

Aktiviteter som vildmarkspa (vedbastu och badtunna) hundkurser, vildmarksstig (yxkastning, pilbåge, blåsrör, slangbella mm), teambuilding, bad, kanoter, grillplatser, bröllopsarrangemang, möhippor, svensexor, högtidsdagar och mycket mer!

Address: Gammelkroppa skogskola, 68292 Filipstad
Phone: 0590-91010
City: Filipstad
Zip Code: 68292



related searches: Newmaninstitutet, Universitet i Sverige, Enskilda Högskolan Stockholm, Universitet och högskolor i Stockholm
Similar places near
Hennickehammars Herrgård Hennickehammars Herrgård 6 km Lugn och skön atmosfär, synd att inte fler hittar hit. Corona avstånd gäller och det ...
Hotell Hertig Karl Hotell Hertig Karl 9 km Vi tog med mamma på en nostalgitripp till Filipstad för att fira hennes 80-årsdag, oc...
Hhk i Filipstad Hhk i Filipstad 9 km Magisk hotell, magisk personal underbart allting!
Hotell Hertig Karl Hotell Hertig Karl 9 km Mysig smålyx mitt i centrum som ändå känns avskilt tack vare lummigheten.
Werewolf Cafe Werewolf Cafe 9 km Rent och fräscht, maten smakar mycket bra.
Bäreds Lamm Bäreds Lamm 17 km Lokalt, närproducerat lammkött utan onödiga tillsatser. Ekologiskt odlat foder och me...
Reviews
Tackar för möjligheten att få ha haft kontor på denna fantastiska plats! Härlig miljö och fantastisk mat! Lite besvärligt med telefoni och datauppkopling när man bor i Åsen och Ängen men man överlever det också.
En pärla på jorden.
Mycket bra plats för konferens. Bekvämt boende, bra motions-möjligheter och supergoda måltider. Verkligen ett ställe att rekommendera.
Hör fåglarnas kvitter, super bra mat med en kock som jobbat på loka brunn.
Comment on this business

to add Gammelkroppa map to your website;